Olguţa și lampa lui Aladin. Ministrul Muncii anunță dublarea salariilor bugetarilor. Economiștii: Declarație politică, fără acoperire economică

Written by Administrator Category: Economic Created: Monday, 06 March 2017 09:25

lia olguta vasilescuLia Olguţa Vasilescu susţine că salariile bugetarilor mai mici de 4.000 de lei se vor dubla, prin legea salarizării unitare.

Legea salarizării unitare va cuprinde chiar dublări de salarii, declară ministrul Muncii, însă economiştii avertizează că declaraţiile de acest fel nu au niciun fel de acoperire economică, în contextul în care România se află în impas din punct de vedere al colectării veniturilor bugetare, iar Guvernul va trebui să ia măsuri precum creşteri de taxe pentru a compensa.

Întrebată cu cât se vor majora veniturile potrivit noii legi a salarizării, Olguţa Vasilescu a spus că „sunt mai multe praguri". „Până la pragul de 4.000 lei salariile se dublează, după 4.000 lei este o creştere cu 45% a salariilor, iar după pragul de 7.000 lei sunt creşteri, dar nu foarte mari", a adăugat ministrul.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.