Economic

Economic

hale centrale ploiestiS.C. „Hale si Piețe” S.A., societatea care administrează piețele publice din municipiul Ploiești, scoate la licitație, săptămâna viitoaree, în vederea închirierii, 19 spații aflate în incinta Halelor Centrale.

Read more: Hale și Piețe organizează, pe 22 august, licitație pentru închirierea a aproape 20 de spații din...
Economic

alinso ploiesti west park mentenantaCel mai mare parc privat de business din sud-estul Europei se situează la marginea municipiului Ploiești, pe teritoriul administrativ al comunei Ariceștii-Rahtivani. Construit de la zero într-o zonă care, cu numai zece ani în urmă, era doar un câmp părăsit, Ploiesti West Park a devenit un centru economic important unde se întâlnesc 60 de companii multinaționale care oferă mii de locuri de muncă într-un mediu de performanță și siguranță la standarde internaționale. Pe lângă cifrele economice uluitoare, parcul industrial și de business reprezintă, pentru angajații săi, certitudinea că și în România există locuri de muncă de calitate, unde respectul față de angajat și grija pentru securitatea în muncă reprezintă priorități de grad zero, nu doar simple cifre bifate pe un formular standard de securitate în muncă.

Read more: Și în România există joburi „ca afară”. Ploiesti West Park - quality jobs, quality services
Economic

PWP sky viewAlinso Group, dezvoltatorul PWP, anunță demararea lucrărilor de construcție, în cadrul parcului, a noii fabrici ce își va începe activitatea de producție în anul 2019. Este vorba despre prima fabrică de vată minerală bazaltică dezvoltată de producătorul danez Rockwool în România.

Read more: PWP își mărește portofoliul cu noua fabrică Rockwool
Economic

ciorani genericConsiliul Judeţean Prahova a anunţat semnarea unor contracte cu şapte investitori privaţi, care vor să îşi deschidă puncte de producţie în noul parc industrial care se dezvoltă la Ciorani. Noile hale comerciale vor ocupa 20 dintre cele 45 de hectare disponibile în parcul industrial din zona de sud a judeţului, iar valoarea investiţiilo private în această zonă este estimată la 17 milioane de lei, lucrările urmând să înceapă după ce se vor rezolva problemele privind viabilizarea terenului şi aducerea utilităţilor, au mai anunţat autorităţile prahovene.

Read more: Investiţii de 17 milioane de euro la Ciorani. Consiliul Judeţean a semnat cu 7 firme care vin în...
Economic

robor iunie 2018Instabilitatea politică şi economică a României se resimte şi în creditele persoanelor fizice şi juridice. Indicele ROBOR la trei luni, cel în funcţie de care se caluclează dobânzile variabile de la foarte multe dintre aceste împrumuturi bancare, îşi continuă creşterea alarmantă.

Read more: ROBOR la trei luni urcă în continuare şi se apropie de maximul istoric din 2014
Economic

ivan lokere realty forumDesfășurată în data de 19 iunie 2018, a 17-a ediție a Realty Forum a reunit cei mai importanți dezvoltatori, investitori și consultanți prezenți în țara noastră. În cadrul evenimentului organizat de revista Business Review s-au desfășurat discuții punctate pe realitățile pieței și previziunile privind noile proiecte de investiții pe piața imobiliară locală, moduri în care migrația internă a specialiștilor români formează noi tendințe imobiliare, principalele sectoare ale industriei: birouri, rezidențiale, retail, industrial și logistică. Ivan Lokere, CEO în cadrul multinaționalei Alinso Group, dezvoltatorul Ploiesti West Park și totodată un actor economic foarte important din regiunea Muntenia, a fost unul dintre participanții la dezbaterile susținute în cadrul Realty Forum.

 

Read more: Cheia dezvoltării: diversitate și inovație. Ivan Lokere, CEO Alinso Group, prezent în cadrul...