Economic

Economic

A patra cea mai mare instituţie bancară din lume din punct de vedere al activelor și-a inaugurat sucursala din Bucureşti în cadrul unui eveniment derulat, luni, la Parlamentul României și care a reunit peste 400 de persoane.

Read more: Bank of China a inaugurat, la București, prima sucursală din România. Evenimentul creează o punte...
Economic

Rompetrol Well Services (RWS) și-a reluat și extins în acest an gama de servicii petroliere asigurate operațiunilor de profil din largul Mării Negre, prin contribuția adusă recent la amplul proiect de dezafectare a platformei Gloria.

Read more: Rompetrol Well Services, servicii petroliere în largul Mării Negre
Economic

Procter&Gamble va deschide a doua fabrică din România, tot în Prahova, la Urlați, acolo unde funcținează deja o unitate a compaiei. Pentru această investiție, cea mai mare realizată de concernul americat până la acest moment, în România, a fost acordat și un ajutor de stat, precizează economica.net.

Read more: Procter&Gamble a început construirea celei de-a doua fabrici de la Urlați. Investiția, realizată...
Economic

Grupul ROCKWOOL, lider mondial în producţia de vată minerală bazaltică, a deschis prima sa fabrică din România, o investiție în valoare de 50 milioane euro cu o capacitate de aproximativ 45.000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate  de profil din țara noastră. Fabrica este amplasată pe un teren de  30 de hectare, în parcul industrial Ploieşti West Park din localitatea Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești.

Read more: Investiție de 50 de milioane de euro, în Prahova. ROCKWOOL deschide, în Ploiesti West Park, cea...
Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) a anunțat că pe 29 noiembrie a fost finalizată Campania de plăți în avans pentru beneficiarii care au depus cererea unică de plată în Campania 2019.

Read more: Final de campanie a plăților în avans pentru anul de cerere 2019. Suma totală autorizată este de...
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a continuat să își majoreze constant producția de Jet A1 - combustibilul destinat aviației civile și militare. În ultimii 12 ani, volumele realizate și livrate în Romania și în regiune s-au triplat, de la 95 mii tone în 2007, la 317 mii tone, anul trecut.

Read more: Rompetrol Rafinare, rezultate în creștere pe segmentul carburanților de aviație
Economic

100 de elevi de liceu și studenți cu rezultate academice deosebite, din București, Constanța și Prahova, au fost selectați pentru a beneficia de burse în valoare totală de 100.000 USD, în cadrul programului dezvoltat de KMG International, aflat la cea de-a doua ediție.

Read more: KMG International anunță cei 100 de câștigători ai programului de burse
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a înregistrat în primele 9 luni din 2019 o cifră de afaceri brută de peste 3,9 miliarde USD, în scădere cu 6% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Aceasta a fost influențată,în principal,de scăderea cotațiilor de piață ale produselor petroliere față de cele înregistrate în perioada similară a anului trecut.

Read more: Rompetrol Rafinare, cifră de afaceri brută de aproape 4 miliarde USD și rezultate operaționale...
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, a pus în funcţiune o nouă instalație complet automatizată de recuperare a vaporilor, la punctele de încărcare auto şi feroviar din rafinăria Vega. Efortul investiţional de 2,3 milioane de dolari este menit să reducă impactul activităţilor operaționale asupra mediului înconjurător și a comunităților din zonă.

Read more: Sistem automatizat modern de recuperare a vaporilor, implementat la rafinăria Vega
Joomla SEF URLs by Artio