Economic

Economic

Monitorul prețurilor produselor alimentare a fost lansat marți, pe 15 octombrie, de Consiliului Concurenței, în cadrul unui proiect de peste 300.000 de euro pilotat o vreme în București și Ilfov. Platforma este disponibilă la nivel național și are și o aplicație de mobil dedicată.

Read more: Monitorul prețurilor îți spune, de astăzi, în ce magazin găsești cele mai ieftine alimente de pe...
Economic

România a semnalat, în perioada 2014 - 2018, 477 de cazuri de fraudă cu fonduri europene în intervalul 2014-2018, clasându-se pe primul loc la nivelul UE, la acest capitol. După cuantum, țara noastră este tot pe "podium", cu 62,2 milioane de euro, după Polonia (109,8 milioane de euro).

Read more: Raport OLAF: România, lider european la numărul de fraude cu fonduri europene
Economic

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a convenit, cu operatorii din industria de profil, pachete tarifare speciale de care vor beneficia persoanele cu dizabilități. Ofertele vor fi disponibile publicului în termen de șase luni de la intrarea în vigoare a deciziei.

Read more: ANCOM a negociat, cu operatorii de telefonie mobilă, tarife speciale pentru persoanele cu...
Economic

KMG International a încheiat cu succes instruirea unei noi serii de studenți și elevi, parte din programul de internship „Pregătit pentru Carieră”. Aproape 90 de tineri au participat la programul menit să-i ajute să se dezvolte profesional. Timp de două luni, ei au fost conectați direct la industria de rafinare.

Read more: O nouă generație de interni, pregătită de KMG International
Economic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) a anunțat, luni, că directorul general al APIA a aprobat Ghidul destinat solicitanților privind acordarea ajutorului financiar FEGA în cadrul Programului pentru școli al României, Ediția a-II-a, revizia 1, cod AJP1-PPS” pentru anul școlar 2019-2020.

Read more: APIA: A fost aprobat Ghidului destinat solicitanților, privind acordarea ajutorului financiar FEGA...
Economic

La exact o lună de la momentul lansării programului "Casa Verde" și la mai bine de două săptămâni de când au fost suspendate înscrierile, după înregistrarea a 13.271 de cereri în sistem, Administrația Fondului pentru Mediu vine cu detalii referitoare la măsura adoptată atunci.

Read more: PROGRAMUL CASA VERDE: Autoritățile anunță că au sesizat organele abilitate, pentru verificarea...
Economic

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat că în scurt timp vor fi operate modificări majore în ceea ce privește acordarea voucherelor de vacanță. Principala schimbare este legată de valoarea tichetelor, care va crește la 2.080 de lei în cazul în care acestea vor fi utilizate în anumite luni din an, când operatorii din domeniu nu sunt foarte solicitați.

Read more: Schimbări majore privind voucherele de vacanță. În anumite luni din an, acestea vor valora 2.080...
Economic

KMG International va acorda 100 de burse elevilor de liceu şi studenţilor cu performanţe remarcabile din Bucureşti, Constanţa şi Prahova. Candidaturile pot fi trimise la adresa dedicată programului, între 16 septembrie şi 20 octombrie, câștigătorii urmând să fie anunțați pe 1 noiembrie.

Read more: KMG International acordă 100 de burse, a câte 1.000 de euro, elevilor și studenților de excepție...
Economic

Apropierea începerii anului universitar dă peste cap piața imobiliară. În orașele care vor găzdui studenți, chiriile au explodat, tarifele ajungând la peste 300 de euro pentru o garsonieră și la 500 de euro sau chiar mai mult pentru apartamentele cu două sau trei camere.

Read more: Chiriile au explodat în orașele universitare. O garsonieră în București costă până la 330 de...
Economic

Contribuabilii care îşi plătesc impozitele şi taxele la timp ar putea beneficia, de la 1 ianuarie 2020, de un bonus de 3% din sumele achitate integral şi la termen. Anunțul a fost făcut de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Mirela Călugăreanu.

Read more: Șeful ANAF promite o bonificație de 3%, de la 1 ianuarie, pentru cei care își achită datoriile la...
Joomla SEF URLs by Artio