Marți, 24 Octombrie 2017
 

Economic

parc industrial ploiesti andrei tudorProiectul votat în cadrul Consiliului Județean Prahova, prin care se aprobă fuziunea Parcurilor Industriale Ploiești și Bărcănești, a generat o serie de discuții în ultima ședință a CJ Prahova, între reprezentanții celor două parcuri. Discuțiile au pornit după refuzul Consiliului de Administrație al Parcului Industrial Ploiești de a aproba fuziunea cu Parcul Industrial Bărcănești, motivația principală fiind pierderile financiare ale Bărcăneștiului care, potrivit reprezentanților Parcului Industrial Ploiești, ar urma să se contabilizeze în buzunarul acestei instituții.

Exercițiu antitero la Conpet, organizat în data de 23 septembrie

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 21 September 2016 19:25  |  Category: Economic

conpet exercitiu antitero elicopterSocietatea CONPET S.A. organizează un exercițiu tehnico - tactic demonstrativ, pe traseul conductelor de transport țiței 12" și 14" Cartojani – Ploiești, în zona supratraversării râului Prahova. Intervenția, programată pentru data de 23.09.2016, ora 11:00, are ca scop pregătirea fortelor specializate pentru combaterea unei grupări infracționale care urmărește detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat. În cadrul exercițiului, vor fi folosite muniție de manevră și dispozitive explozive pentru anihilarea grupului infracțional, se anunță într-un comunicat de presă al societății naționale.

Contract de 35 de milioane de lei semnat de Hidro Prahova SA

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 15 September 2016 15:15  |  Category: Economic

semcu contract hidro prahovaHidro Prahova SA anunță, prin intermediul unui comunicat, semnarea unui contract de asistență tehnică cu Asocierea formată din EPTISA România și EPTISA Servicios de Ingineria SL pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Prahova. Potrivit unui comunicat de presă al societății, contractul are o valoare de peste 35 de milioane de lei.

hidro comunicat presa 15 septembrie

VEOLIA HDÎn deplin acord cu valorile Grupului din care face parte, Veolia Energie Prahova se preocupă, inclusiv prin strategia sa de responsabilitate socială, de viitorul planetei si al resurselor sale. Iar viitorul incepe cu tanara generatie, ea fiind cea mai importanta resursa din lume, o resursa care nevoie de sustinere pentru a se dezvolta prin educatie.

Proiect „Adio, taxa auto”: Plata va fi introdusă în prețul carburanților, în cuantum de 5 bani la litru

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 01 September 2016 19:22  |  Category: Economic

taxa-autoGrupul interministerial de lucru pentru găsirea unei soluții pentru returnarea timbrului auto de mediu pare să fi ajuns la o decizie. Românii vor plăti cinci bani în plus la litrul de carburanți în contul acestei taxe. Există și propuneri de modificare a impozitului local pe autoturisme, notează digi24.ro

toader cj prahova 31 august 2016Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, a anunțat miercuri că va propune un proiect prin care să se aprobe intrarea în insolvență a Parcului Industrial Brazi, pentru redresarea societății. Parcul Industrial Brazi are de plătit aproximativ un milion de euro unei societăți din comuna Brazi, SC Dalex Montaj SRL, drept despăgubiri, în urma unei hotărâri definitive date de instanța Curții de Apel Pitești.

Veolia Energie Prahova: Test de presiune pe reţelele de termoficare marti, 30 august 2016

Written by Administrator  |  Created on Friday, 26 August 2016 22:25  |  Category: Economic

VEOLIA HDOdată cu apropierea sezonului de încălzire 2016-2017, Veolia a intensificat lucrările de identificare şi reparare a punctelor sensibile de pe reţelele pe care le exploatează. Pentru clienți, marele beneficiu al acestui demers va fi un grad de continuitate ridicat al furnizării apei calde şi încălzirii în sezonul rece, prin diminuarea considerabilă a riscului apariţiei unor eventualele întreruperi în alimentarea cu energie termică.

Anunțul Veolia Energie Prahova pentru sezonul de iarnă viitor

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 17 August 2016 10:47  |  Category: Economic

VEOLIA HDVeolia Energie Prahova anunță investiții importante în infrastructura de încălzire în sistem centralizat a Ploieștiului (producţie, transport şi distribuţie a agentului termic).

Peste 135.000 de hectare au fost afectate de secetă - Ministerul Agriculturii

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 04 August 2016 23:22  |  Category: Economic

secetaMinistrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat că până în prezent au fost raportate 136.000 de hectare care sunt afectate de secetă, însă nu au fost primite datele din toate judeţele, în special din nordul ţării.

Povară administrativă pentru mediul de afaceri. Cât ne costă birocraţia din România

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 26 July 2016 00:30  |  Category: Economic

calcul economicRomânia se află pe locul 55 din 189 în clasamentul global privind uşurinţa cu care o companie îşi poate plăti taxele, în condiţiile în care o firmă medie are de făcut 14 plăţi de taxe anual, faţă de o medie regională de mai puţin de zece plăţi, potrivit unui document elaborat de Ministerul Economiei.

Documente: Veolia aduce clarificări legate de tariful energiei termice la Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 13 July 2016 16:44  |  Category: Economic

VEOLIA HDÎn urma apariției în mijloacele mass-media a unor informații eronate despre tariful pentru energia termică facturată populației, Veolia Energie Prahova dorește să facă următoarele precizări: