Economic

Economic

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a făcut publică o situație cu privire la economia judeţului, analizată în ansamblul economiei naţionale, comparativ - la nivelul anilor 2020 şi 2019. Cifrele prezentate reflectă evident modul în care pandemia și restricțiile impuse firmelor s-au reflectat în economie.

Read more: Impactul pandemiei în Prahova: numărul șomerilor a explodat, iar peste 2.500 de firme au dispărut...
Economic

Platforma termene.ro vine în întâmpinarea firmelor din România cu un produs extrem de util pentru antreprenori: o secțiune gratuită care cuprinde informații oficiale, actualizate în timp real, despre toate firmele din România.

Read more: Termene.ro publică gratuit informații oficiale, actualizate în timp real, despre toate firmele...
Economic

În jur de 100.000 de români pot beneficia, anul acesta, de vouchere care le asigură reduceri cuprinse între 200 și 500 de lei, la predarea electrocasnicelor vechi și achiziționarea de aparate noi.

Read more: Update: Reduceri între 200 și 500 de lei, la cumpărarea de electrocansice noi prin programul...
Economic

Compania care avea să devină unul dintre cele mai mari nume în domeniul sportului a început când un alergător de la Universitatea din Oregon a pornit o afacere de vânzare a unor pantofi importați din portbagajul mașinii sale.

Read more: Cei mai buni adidași Nike pentru alergat
Economic

Niciun peisaj de grădină nu ar fi complet fără diferite tipuri de arbuști și tufișuri care cresc în el. Există arbuști ornamentali veșnic verzi care oferă culoare pe tot parcursul anului și înfloresc primăvara, vara și toamna. Alte tipuri de tufe perene sunt plante de graniță cu creștere redusă. De asemenea, puteți planta tufișuri decorative cu diferite culori de frunze, cum ar fi violet, roșu și multicolor.

Read more: 4 tipuri diferite de arbuști și tufișuri care cresc în curte
Economic

Creativitatea copiilor are avantajul de a nu se lovi de problemele oamenilor mari. Aceasta se manifestă liber, fără bariere, și naște rezultate surprinzătoare, minunate, uneori chiar fantastice. Uneori, aceasta se afișează pe suprafețe pe care nu le dorești pline de culorile și formele care se nasc în imaginația celor mici. De aceea, dacă vreți să canalizați creativitatea celor mici într-un spațiu controlat, vă oferim 10 idei pentru copiii care vor să deseneze la orice oră din zi.

Read more: 10 idei pentru copiii care vor să deseneze
Economic

Alertă la Ministerul Economiei, după ce băncile au avertizat asupra faptului că unii dintre beneficiarii unor ajutoare nerambursabile au transferat banii primiți în conturile personale, deși sumele pot fi utilizate numai pentru acoperirea anumitor cheltuieli declarate eligibile.

Read more: Ministerul Economiei: "Băncile partenere au sesizat că beneficiari ai măsurii 1 – microgranturi -...
Economic

Guvernul analizează noi măsuri prin care să vină în sprijinul operatorilor economici din HoReCa și turism, două dintre cele mai afectate sectoare în contextul restricțiilor impuse din cauza pandemiei.

Read more: Noi măsuri pentru HoReCa și turism, inclusiv prelungirea valabilității voucherelor de vacanță din...
Economic

O nouă ediție a programului "Rabla pentru electrocasnice" va debuta pe 15 decembrie, a anunțat, joi, Ministerul Mediului. În premieră, în cadrul ediției din acest an vor putea fi achiziționate și aspiratoare, uscătoare de rufe, dar și laptopuri și tablete.

Read more: RABLA pentru ELECTROCASNICE: Patru noi categorii de produse introduse în premieră în program
Economic

ITM Prahova a transmis o informare prin care le reamintește angajatorilor că sunt obligați să respecte liberele prevăzute de Codul muncii, în zilele declarate sărbători legale.

Read more: Amenzi de până la 10.000 de lei pentru angajatorii care nu respectă liberele de Sf. Andrei și Ziua...
Joomla SEF URLs by Artio