Economic

Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) a anunțat că, la nivel naţional, suma totală autorizată la plată în perioada 16 octombrie – 6 noiembrie 2019 este de 1,041 miliarde euro.

Pentru Campania 2019 este prevăzută suma de 1,030 miliarde de euro din Fondul European de Garantare Agricolă

Read more: Anunțul APIA privind autorizarea plăților în avans și deschiderea de credite bugetare pentru...
Economic

Ministerul Mediului și Administrația Fondului pentru Mediu au reluat, miercuri, înscrierile în programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică,în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională. Anunțul a fost făcut la două luni de la suspendarea depunerii dosarelor.

Read more: Înscrierile în programul "Casa Verde Fotovoltaice" au fost reluate, miercuri, dar continuă ancheta...
Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova), prin Centrele Județene, aduce la cunoștința opiniei publice că efectuează plățile aferente ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale, pentru cererile depuse în luna septembrie 2019, aferente serviciilor prestate în luna august a anului 2019.

Read more: APIA efectuează plăți de peste 1,5 milioane de lei, ca ajutor de stat pentru ameliorarea raselor...
Economic

Frigiderul este un aparat electrocasnic indispensabil oricărei locuințe. Fiecare dintre noi vrea să se bucure de mâncare proaspătă cât mai mult timp, sau de o băutură rece atunci când îi este sete. Este atât de firesc să avem un frigider funcțional, încât lipsa lui este de neimaginat. Și pe bună dreptate. O singură zi fără frigider poate fi o adevărată încercare.

Read more: Cinci semne evidente că ai nevoie de un frigider nou
Economic

Comisarii ANPC au verificat 14 magazine din rețeaua Carrefour și au aplicat amenzi de peste 300.000 de lei, în urma abaterilor depistate. Mai mult, în două cazuri au decis să propună măsură închiderea temporară a unităților, până la 6 luni.

Read more: Magazine Carrefour închise de inspectorii de la Protecția Consumatorilor, în urma neregulilor...
Economic

Rompetrol Bulgaria a deschis oficial o nouă stație de carburanți în Dupnița, un oraș situat la 70 km sud de capitala Sofia. Potrivit unui comunicat oficial al companiei, Dupnița este un important centru industrial și comercial din regiunea de Vest a Bulgariei, cu facilități moderne în sectorul farmaceutic și vehiculelor de mare tonaj.

Read more: Rompetrol anunță deschiderea unei noi stații de carburanți în afara granițelor României
Economic

Institutul Național de Statistică a dat publicității documentul privind tendințele în evoluția activității economice în perioada octombrie - decembrie 2019, document potrivit căruia este de așteptat o creștere a prețurilor în toate sectoarele.

Read more: Managerii din România anticipează o creștere a prețurilor, în ultimele luni ale anului
Economic

Doi giganți de pe piața românească sunt în atenția opiniei publice după ce șefii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au dezvăluit rezultatele alarmante ale controalelor efectuate în ultima perioadă.

Read more: Scandal național privind sănătatea consumatorilor! ANPC a găsit bacterii periculoase în gheața de...
Economic

Înființată cu mai bine de 25 de ani în urmă, în municipiul Ploiești, compania Coral Impex SRL a devenit lider național incontestabil în domeniul serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, cu sume importante, de ordinul milioanelor de euro, virate anual la bugetul de stat și la bugetul local al municipiului Ploiești, prin valoarea impozitelor achitate. Având specialiști inclusiv în biologie și chimie, plus o logistică care ar umple de invidie orice firmă de profil din Uniunea Europeană, Coral și-a câștigat, odată cu reputația, și numeroși inamici care doresc să elimine de pe piață societatea înființată, acum un sfert de secol, în municipiul Ploiești.

Read more: Alexandru Badea, managerul Coral Impex: „Grupuri de interese mafiote doresc să ne distrugă...
Joomla SEF URLs by Artio