Economic

Economic

Doi giganți de pe piața românească sunt în atenția opiniei publice după ce șefii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au dezvăluit rezultatele alarmante ale controalelor efectuate în ultima perioadă.

Read more: Scandal național privind sănătatea consumatorilor! ANPC a găsit bacterii periculoase în gheața de...
Economic

Înființată cu mai bine de 25 de ani în urmă, în municipiul Ploiești, compania Coral Impex SRL a devenit lider național incontestabil în domeniul serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, cu sume importante, de ordinul milioanelor de euro, virate anual la bugetul de stat și la bugetul local al municipiului Ploiești, prin valoarea impozitelor achitate. Având specialiști inclusiv în biologie și chimie, plus o logistică care ar umple de invidie orice firmă de profil din Uniunea Europeană, Coral și-a câștigat, odată cu reputația, și numeroși inamici care doresc să elimine de pe piață societatea înființată, acum un sfert de secol, în municipiul Ploiești.

Read more: Alexandru Badea, managerul Coral Impex: „Grupuri de interese mafiote doresc să ne distrugă...
Economic

Monitorul prețurilor produselor alimentare a fost lansat marți, pe 15 octombrie, de Consiliului Concurenței, în cadrul unui proiect de peste 300.000 de euro pilotat o vreme în București și Ilfov. Platforma este disponibilă la nivel național și are și o aplicație de mobil dedicată.

Read more: Monitorul prețurilor îți spune, de astăzi, în ce magazin găsești cele mai ieftine alimente de pe...
Economic

România a semnalat, în perioada 2014 - 2018, 477 de cazuri de fraudă cu fonduri europene în intervalul 2014-2018, clasându-se pe primul loc la nivelul UE, la acest capitol. După cuantum, țara noastră este tot pe "podium", cu 62,2 milioane de euro, după Polonia (109,8 milioane de euro).

Read more: Raport OLAF: România, lider european la numărul de fraude cu fonduri europene
Economic

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a convenit, cu operatorii din industria de profil, pachete tarifare speciale de care vor beneficia persoanele cu dizabilități. Ofertele vor fi disponibile publicului în termen de șase luni de la intrarea în vigoare a deciziei.

Read more: ANCOM a negociat, cu operatorii de telefonie mobilă, tarife speciale pentru persoanele cu...
Economic

KMG International a încheiat cu succes instruirea unei noi serii de studenți și elevi, parte din programul de internship „Pregătit pentru Carieră”. Aproape 90 de tineri au participat la programul menit să-i ajute să se dezvolte profesional. Timp de două luni, ei au fost conectați direct la industria de rafinare.

Read more: O nouă generație de interni, pregătită de KMG International
Economic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) a anunțat, luni, că directorul general al APIA a aprobat Ghidul destinat solicitanților privind acordarea ajutorului financiar FEGA în cadrul Programului pentru școli al României, Ediția a-II-a, revizia 1, cod AJP1-PPS” pentru anul școlar 2019-2020.

Read more: APIA: A fost aprobat Ghidului destinat solicitanților, privind acordarea ajutorului financiar FEGA...
Economic

La exact o lună de la momentul lansării programului "Casa Verde" și la mai bine de două săptămâni de când au fost suspendate înscrierile, după înregistrarea a 13.271 de cereri în sistem, Administrația Fondului pentru Mediu vine cu detalii referitoare la măsura adoptată atunci.

Read more: PROGRAMUL CASA VERDE: Autoritățile anunță că au sesizat organele abilitate, pentru verificarea...
Economic

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat că în scurt timp vor fi operate modificări majore în ceea ce privește acordarea voucherelor de vacanță. Principala schimbare este legată de valoarea tichetelor, care va crește la 2.080 de lei în cazul în care acestea vor fi utilizate în anumite luni din an, când operatorii din domeniu nu sunt foarte solicitați.

Read more: Schimbări majore privind voucherele de vacanță. În anumite luni din an, acestea vor valora 2.080...
Joomla SEF URLs by Artio