Economic

Economic

BNR a anunțat, vineri, cotații istorice pentru euro și dolar. Leul s-a depreciat și în raport cu lira sterlină și francul elvețian, iar gramul de aur s-a scumpit, în numai 24 de ore, cu patru lei!

Read more: Cotații record, vineri, pentru euro și dolar. Moneda europeană, peste pragul de 4,8 lei
Economic

Fiind declarată monument al naturii, angelica nu se recoltează din flora spontană. În scopuri medicinale, se cultivă la altitudini de 500-600 m, în apropierea apelor curgătoare, pe locuri adăpostite și însorite. Spontan, crește în zona montană și subalpină (500-1500m) pe locuri stâncoase și umede, în zonele cheiurilor, pe malul pâraielor, la marginea pădurilor.

Read more: Angelica – iarba celor 7 îngeri sau ”elixirul tinereții”, tratamentul ideal pentru problemele...
Economic

Peste 10.000 de tineri au părăsit definitiv România în anul 2018. Cifrele se referă la cei care s-au mutat în altă țară, excluzând cazurile tinerilor plecați, temporar, la muncă sau la studii.

Read more: INACO: Peste 10.000 de tineri cu vârste între 15 și 34 de ani au părăsit DEFINITIV România într-un...
Economic

ANAF a publicat, spre consultare publică, proiectul de ordin pentru modificarea Procedurii privind stabilirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii şi a unităţilor de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii. De asemenea, propunerea vizează și modificarea modelului și a conținutului unor formulare.

Read more: Noul model de formular 230 a fost publicat. Ce se întâmplă cu formularele deja depuse la ANAF
Economic

Programul Rabla va fi modificat, în acest an. Primele de casare vor varia între 3.500 de lei, pentru beneficiarii care vor să achiziționeze o motocicletă, și 10.000 de euro pentru o mașină electrică. Noutățile au fost prezentat, marți, de ministrul Mediului, Costel Alexe.

Read more: Programul Rabla va fi modificat radical în 2020. Din acest an, statul acordă vouchere și pentru...
Economic

Până la data de 7 februarie 2020, la nivel național, au fost autorizați pentru efectuarea plăților regulare aferente anului de cerere 2019, 819.254 de fermieri. Totodată, în perioada 16.10.2019 – 06.02.2020, Agenția a autorizat plăți la nivel național (avans + plată regulară), aferente Campaniei 2019, în sumă totală de 2.342.413.975 de euro.

Read more: Plăți de aproape 3,5 miliarde de euro autorizate de APIA, în primele săptămâni ale anului
Economic

O industrie care are o piață de peste  două miliarde de euro în România și care înregistrează o creștere anuală de peste 10%. Este sectorul jocurilor de noroc și al pariurilor, care va păstra trendul ascendent și în acest an, potrivit unei analize publicate de termene.ro.

Read more: Sectorul jocurilor de noroc și al pariurilor crește și în anul 2020. Piața din România depășește 2...
Economic

Ar trebui să aștept noul MacBook Air 2020? Este o întrebare bună, deoarece s-a încheiat anul 2019, iar modelul actual are aproape jumătate de an. Dacă ești în căutarea unui laptop nou Apple, MacBook Air este o opțiune foarte populară.

Read more: Șase motive să aștepți 2020 pentru a cumpăra MacBook Air și două motive să nu o faci
Joomla SEF URLs by Artio