Economic

Economic

Rafinăria Petromidia Năvodari a aniversat împlinirea a 40 de ani de activitate într-un cadru festiv, la care au participat atât reprezentanți de la cel mai înalt nivel al Grupului KMG International, ai companiei Rompetrol, cât și seniorii rafinăriei, care au lucrat pe această platformă industrială încă de la primul transport de combustibil procesat aici în luna iulie 1979.

Read more: Rafinăria Petromidia Năvodari și-a aniversat cei 40 de ani de activitate. Drumul de la o idee până...
Economic

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează o nouă ediție a programul "Litoralul pentru toţi". În acest an, între 1 și 30 septembrie, turiștii pot beneficia de cazare în stațiunile de la mare plătind între 50 și 140 de lei pe zi, în funcție de clasificarea unității alese.

Read more: La 1 septembrie începe o nouă ediție a programului "Litoralul pentru toți". 49 de hoteluri reduc...
Economic

Ministerul Finanţelor Publice propune o modificare radicală a cunoscutului program "Prima casă", care ar urma să se transforme în "O familie, o casă" şi, cumva previzibil, să capete o nuanţă socială. Modificările propuse vor ajuta familiile cu venituri mici şi cu mai mulţi copii, dar vor exclude din calcul potenţialii beneficiari cu venituri mai mari, probabil iniţiatorii considerând că aceştia s-ar putea încadra şi la un credit ipotecar. Proiectul vine la circ 10 ani de la lansarea "Prima casă" şi, coincidenţă sau nu, cu doar câteva luni înainte de alegerile prezidenţiale.

Read more: Programul "Prima casă" se schimbă complet şi va avea o componentă socială
Economic

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat că intenţionează ca Direcţia Generală a Vămilor să iasă din subordinea Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi să ajungă direct sub autoritatea ministerului pe care el îl conduce.

Read more: Eugen Teodorovici vrea să scoată Vama din subordinea ANAF şi s-o aducă la Ministerul Finanţelor
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a continuat și în prima jumătate a acestui an să își majoreze rezultatele operaționale, pe fondul investițiilor strategice realizate în ultimii ani. Astfel, volumul total de materii prime procesate la nivelul rafinăriei Petromidia a depășit în perioada ianuarie - iunie pragul de 3,1 milioane de tone, anunţă compania într-un comunicat de presă transmis miercuri.

Read more: Rompetrol Rafinare a atins un volum record de țiței procesat, după investiţii substanţiale în...
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, anunță finalizarea cu succes a unei noi etape din programul de transformare digitală a rafinăriei Petromidia Năvodari: modernizarea instalațiilor de “In-Line Blending/Amestec în Linie” a carburanților.

Read more: Instalații modernizate și procese digitalizate, la Rompetrol Rafinare. Investiția se ridică la...
Economic

KMG International a anunțat lansarea noii ediții a programului de Internship „Pregătit pentru Carieră”. Timp de două luni, cei 88 de tineri din toată țara vor participa la programul menit să-i ajute să-și dezvolte competențele profesionale.

Read more: KMG International a lansat a XIX-a ediție a programului de Internship
Joomla SEF URLs by Artio