Economic

Economic

Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) le atrage atenția utilizatorilor de telefoane mobile că, atunci când călătoresc în străinătate, dreptul să beneficieze de un „plafon” la utilizarea serviciului de internet mobil în roaming.

Read more: ANCOM: Operatorii, obligați să restricționeze accesul la internet mobil, în roaming
Economic

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat, pe site-ul instituției, un chestionar în vederea elaborării Planul Național Strategic în contextul Politicii Agricole Comune 2021-2027.

Read more: Ministerul Agriculturii a publicat chestionarul referitor la Planul Național Strategic în...
Economic

Dacă ești tentat să faci carieră în acest domeniu, Minerva Studio din Ploiești te ajută să iei startul. Cursul pentru începători debutează pe 15 iulie și are loc după-amiaza, astfel încât, dacă ești deja angajat, să nu îți afecteze programul de lucru.

Read more: Minerva Studio organizează la Ploiești, începând din 15 iulie, curs de make-up artist pentru...
Economic

Consiliul Concurenţei a lansat "Monitorul Preţurilor Carburanţilor”, o platformă on-line prin intermediul căreia consumatorii pot afla prețurile practicate de către principalele rețele de distribuție a carburanților auto, în fiecare stație.

Read more: A fost lansat "Monitorul prețurilor carburanților". Aplicația îți arată de unde cumperi cel mai...
Economic

Curtea de Apel București a motivat hotărârea judecătorească definitivă prin care obligă First Bank să modifice contractele în curs de executare care conțin clauze abuzive constatate de ANPC în urma controalelor efectuate acum patru ani.

Read more: Instanța obligă o bancă din România să modifice două tipuri de contracte pentru persoanele fizice
Economic

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a început, din 24 luni, să elibereze adeverințele pentru beneficiarii schemelor de plată (schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plată pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă – M10, M11, M13), implementate de Agenţie în cadrul Campaniei 2019, respectiv pentru cei care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente, de la instituţiile bancare și non-bancare care au încheiat convenţii cu APIA.

Read more: APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii Campaniei 2019
Economic

Acţionarii Nuclearelectrica, compania controlată de stat care administrează centrala nucleară de la Cernavodă, vor vota, pe 29 iulie, inclusiv modalitatea de remunerare a administratorului executiv al companiei. Directorul va putea primi, astfel, un bonus anual brut egal cu 216 salarii medii aferente sectorului energetic.

Read more: Bonus de până la 216 salarii, adică aproape 350.000 de euro, pentru directorul Nuclearelectrica
Economic

Ministerul de Finanțe pregătește un set de măsuri care îi va bucura pe antreprenorii nevoiți să deblocheze nenumărate conturi după ce ANAF instituia o poprire pentru o datorie cât de mică. Îndată ce noile reglementări vor intra în vigoare, asemenea situații nu vor mai fi întâlnite.

Read more: ANAF schimbă regulile: poprire DOAR pe suma datorată la stat și ridicarea măsurii în timp real,...
Joomla SEF URLs by Artio