Economic

Economic

Reprezentanții UM Plopeni și ai Beretta Holding au semnt luni, la Ministerul Economiei, memorandumul de înțelegere în baza căruia, în Prahova, din toamnă, vor fi fabricate arme de asalt, în parteneriat cu producătorul italian.

Read more: Uzina Mecanică Plopeni și Beretta Holding au semnat, luni, memorandumul pentru producția de arme...
Economic

Începând cu data de 4 iunie 2019, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a autorizat la plată schemele de sprijin cuplat în sectorul vegetal aferente campaniei 2018, pentru 12.707 dosare, cu suma totală de 25.035.714 euro, conform situației centralizate la nivel național.

Read more: APIA Prahova: schemele de sprijin cuplat  în sectorul vegetal pentru campania 2018 au fost...
Economic

Asociația "Prahova în Acțiune" lansează proiecte într-un nou domeniu de interes pentru publicul larg. Pe 25 mai, invitați și membrii ai organizației au participat la conferința "Let's Grow Together" ("Să creștem împreună"), axate pe analiză și dezbatere asupra sectorului economic regional.

Read more: PRAHOVA ÎN ACȚIUNE - Dezbatere asupra sectorului economic regional, în cadrul conferinței "Let's...
Economic

Dezvoltatorul imobiliar Alinso Group, deținut de unul dintre cei mai bogați belgieni, a decis să intre pe sectorul de birouri din București, prin achiziția unor clădiri deja existente sau dezvoltarea unora noi, după ce s-a extins pe acest segment imobiliar și în Belgia, la finalul anului trecut. Investitorul, proprietar al celui mai mare parc industrial din România, negociază și achiziția unor terenuri pentru noi parcuri industriale.

Read more: Proprietarul Ploiesti West Park, cel mai mare parc industrial din România, a decis să intre pe...
Economic

Românii care sperau să beneficieze de ajutorul de la stat pentru a-și cumpăra electrocasnice noi trebuie să-și refacă socotelile. Autoritățile au anunțat că bugetul alocat sesiunii din 2019 a programului "Rabla pentru electrocasnice" a fost epuizat în prima zi de înscrieri.

Read more: Anunț oficial! "Rabla pentru electrocasnice" a rămas FĂRĂ FONDURI din prima zi. Prahova, în topul...
Economic

Rafinăria Petromidia și-a deschis porțile pentru circa 100 de studenți din București, Ploiești și Constanța. Tinerii au vizitat cea mai mare rafinărie din țară, au aflat cum funcționează instalațiile din Petromidia, iar apoi au ieșit pe mare până la terminalul de descărcare/încărcare de produse petroliere, aflat la peste 8 kilometri în larg.

 

Read more: 100 de studenți din toată țara, în vizită la rafinăria Petromidia. 15 dintre aceștia studiază la...