Economic

Economic

Rosal Grup și PayPoint România au anunțat încheierea unui parteneriat pentru reducerea timpului de plată al facturilor pentru toți beneficiarii serviciilor oferite de compania de salubritate.

Read more: Facturile Rosal pot fi plătite, de acum, în orice magazin partener PayPoint România
Economic

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) a demarat, în această săptămână, campania de depunerea cererilor unice de plată pentru anul 2020. Termenul limită este 15 mai 2020.

Read more: APIA a demarat campania de depunere a cererilor unice de plată pentru 2020. Unde pot fi...
Economic

Cel mai recent raport de țară dat publicității de Comisia Europeană include prognoze sumbre pentru prahoveni. Județul va fi lovit în plin în perioada tranziției energetice și un număr mare de angajați va rămâne fără locuri de muncă.

Read more: Comisia Europeană prognozează că Prahova se va confrunta cu pierderi masive de locuri de muncă
Economic

Rompetrol Rafinare, parte a Grupului KMG International, a reușit în 2019 să se mențină pe un trend pozitiv al rezultatelor operaționale, cu valori record la materia primă procesată, producția de carburanți și vânzările pe piața internă. Cele două rafinării ale Grupului au înregistrat o creștere cu 7% a volumelor totale de materii prime procesate, iar Vega Ploiești a consemnat recorduri operaționale la producția de bitum (120 kt), respectiv producția de hexan (92 kt).

Read more: Vega, pe un trend pozitiv. Rezultate operaționale record pentru Rompetrol Rafinare, în 2019
Economic

De la izbucnirea scandalului "dieselgate", 24 de modele nu mai oferă nicio motorizare pe motorină, conform Centrului de Cercetări pentru Automobile (CCA) din Duisburg, Germania, care arată că, pentru alte 40 de modele, cererea pentru diesel a ajuns atât de scăzută că motorizarea de acest fel tinde să dispară și la ele.

Read more: Centrului de Cercetări pentru Automobile Duisburg: "Motorul diesel va muri". Zeci de modele nu mai...
Economic

BRÂNCA URSULUI – Heracleum sphondylium, cunoscută şi sub denumirea populară de “laba-ursului” sau “crucea pământului”, este o plantă din familia Apiaceae, ce are beneficii multiple asupra organismului. Este o plantă erbacee, bianuală, care crește  în tufișuri și poieni în zona montană, pe pajiști, la marginea drumurilor, râurilor, în șanțuri și livezi. Florile sunt grupate în mănunchiuri bogate de culoare albă sau roz pal.

Read more: BRÂNCA URSULUI, afrodiziacul cu iz autohton
Joomla SEF URLs by Artio