Economic

Economic

ITM Prahova a transmis o informare prin care le reamintește angajatorilor că sunt obligați să respecte liberele prevăzute de Codul muncii, în zilele declarate sărbători legale.

Read more: Amenzi de până la 10.000 de lei pentru angajatorii care nu respectă liberele de Sf. Andrei și Ziua...
Economic

ITM Prahova a întocmit un altfel de bilanț al pandemiei, concluzionând că, deși această perioadă a avut grave consecințe economice, în mod surprinzător numărul angajatorilor și al angajaţilor din județ a crescu semnificativ.

Read more: Prahova are cu aproape 500 de angajatori și cu 2.000 de angajați mai mult decât la începutul...
Economic

AFI Ploiești dă startul sărbătorilor de iarnă! În perioada 16 noiembrie – 21 decembrie, primii 1.000 de clienți care fac cumpărături de minimum 150 de lei în AFI Ploiești primesc garantat un AFI Gift Card în valoare de 30 de lei și intră automat în tombola pentru marele premiu, un smartwatch Fossil, oferit de Be in time.

Read more: 1000 de AFI Gift Carduri garantate... pentru că de sărbători cadourile duc la AFI Ploiești
Economic

În oferta eMag de Black Friday clienții pot găsi 100.000 produse de protecție și echipamente medicale, dar și teste RT-PCR la 199 lei cu reducere de aproape 50%.
Din cele peste 4 milioane de produse aflate la promoție, potrivit promisiunilor companiei, clienții pot achiziționa peste 200 de mașini și motociclete, cea mai extinsă ofertă din toți cei 10 ani de Black Friday

Read more: Black Friday: eMag vinde vouchere pentru teste CoVid 19
Economic

Consiliul Concurenței a anunțat, joi, că a autorizat tranzacția prin care Rompetrol Downstream SRL intenționează să preia dreptul de folosinţă asupra a nouă staţii de distribuţie carburanţi aparţinȃnd societăţilor membre ale grupului Comision Trade.

Read more: Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea de către Rompetrol Downstream SRL a nouă staţii de...
Economic

Blugii sunt o componentă esențială a garderobei oricărei femei. Având în vedere acest lucru, este surprinzător faptul că găsirea unei perechi de blugi potrivite poate fi totuși atât de dificilă! Există atât de multe stiluri, materiale și tipuri diferite, încât este greu să știi de unde să începi.

Read more: Cum să alegi blugii de damă: stiluri, tip de talie și material
Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrul Județean APIA Prahova, a anunțat că, în perioada 16 octombrie –04 noiembrie 2020, la nivel național au fost autorizați la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2020, 654.707 fermieri, reprezentând aproximativ 79% din numărul total.

Read more: APIA anunță stadiul plăților în avans aferente Campaniei 2020
Economic

Hotelul Marriot din București a găzduit, vineri, o nouă ediție a galei de premiere a societăților incluse în Topul Național al Firmelor Private din România, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor, prin promovarea celor mai performante întreprinderi ale României.

Read more: TOPUL FIRMELOR DIN ROMÂNIA: CORAL IMPEX, locul I pentru performanța globală, la categoria IMM-uri,...
Economic

Skateboard-ul e astăzi la modă pretutindeni, inclusiv în România, unde există chiar și parcuri și locații dedicate acestui sport. Acesta este, însă, un sport fără o istorie îndelungată. De fapt, primii skateboarderi au apărut la sfârșitul anilor '40 și au constat în surferii californieni care și-au dat seama că în zilele fără valuri nu aveau cum să-și practice sportul preferat.

Read more: Începuturile skateboarding-ului: cum s-a născut acest sport urban
Joomla SEF URLs by Artio