Economic

Economic

Mai multe zone din România sunt în atenția investitorilor din Emiratele Arabe Unite, care vor să construiască, în țara noastră, parcuri logistice și industriale de peste 100 de milioane de dolari.

Read more: O companie din Emiratele Arabe Unite vrea să investească, inclusiv în Prahova, 100 de milioane de...
Economic

Reprezentanții Guvernului și cei ai sindicatelor și patronatelor au discutat, marți, pe tema majorării salariului minimi pe economie. Singurul lucru incert este legat de la data la care ar putea intra în vigoare măsura, dar Executivul precizează că aceasta se va aplica diferențiat, în funcție de studii și vechime.

Read more: Salariu minim diferențiat, în funcție de studii și vechime. Hotărârea, anunțată după întâlnirea cu...
Economic

România a importat, în primele şase luni din 2018, carne şi preparate din carne în valoare de 416 milioane de euro, în creştere cu 11,6% faţă de perioada similară din 2017, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică (INS), potrivit Agerpres.

Read more: România importă carne în valoare de peste 400 milioane de euro. Exporturile sunt de două ori mai...
Economic

 

Importanţi oameni de afaceri au concesionat, în anii 2000, mari suprafeţe de terenuri de la Agenţia Domeniilor Statului la preţuri foarte mici. Cele mai multe contracte au fost atribuite fără licitaţie, fiind semnate pe o perioadă de 49 de ani. Agricultorii care lucrează în arendă terenuri de la particulari arată că, în acest moment, plătesc arende de trei ori mai mari decât cei care au închiriat terenuri de la stat, dezvăluie un reportaj marca România Furată de la Digi24

 

Read more: Băieţii deştepţi din agricultură, milionari pe terenurile statului. Cele mai bune terenuri,...
Economic

Comisarul european Corina Creţu a criticat, vineri, ritmul în care unele state, inclusiv România, atrag fondurile europene, în special în domeniul infrastructurii de transport, deși acest capitol ar trebui să fie, în opinia sa, o prioritate pentru orice guvern.

Read more: Corina Crețu, "exasperată" de ritmul lent în care România atrage fondurile UE, în special banii...
Economic

Cei 90 de angajatori prezenți, vineri, la Ploiești și Câmpina, cu prilejul bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, au selectat doar în jur de 160 de persoane în vederea încadrării. Interesul pentru oferta firmelor a fost deosebit scăzut.

Read more: Într-un județ cu 9.000 de șomeri înregistrați, doar 160 de persoane au fost selectate la bursa...
Economic

Vestea că românii vor fi somați de ANAF să declare cu cine au organizat nunta a creat vâlvă în spațiul public, fiind criticată inclusiv de ministrul de Finanțe, care a anunțat modificări ale legislației și a condamnat acțiunea Fisc-ului, pe care a numit-o, pe de-a dreptul, "hăituială".

Read more: Un nou anunț privind impozitarea nunților. Termenul de prescripție de cinci ani ar putea fi...
Economic

Angajator: Asociatia Grupul de Actiune Locala Ploiesti – Dezvoltarea Sustenabila a Zonelor Marginalizate din Municipiul Ploiesti (GAL Ploiesti)
Denumirea postului: Manager GAL (Cod COR 112029 - Manager)
Tipul contractului: Norma partiala, pe durata determinata, cu posibilitatea de prelungire
Locatia postului: Municipiul Ploiesti, judetul Prahova

 

Read more: ANUNT recrutare si selectie personal