Economic

Economic

Pentru a alege cele mai bune uși interior pentru casa ta, ar trebui să iei în considerare stilul casei tale, nivelul de calitate pe care ți-l dorești pentru viața ta și priveliștea pe care vrei să o ai. Celălalt lucru important în alegere este bugetul.

Read more: Ghid pentru a alege uși interior la fiecare cameră
Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrul Județean APIA Prahova, a anunțat, într-o informare transmisă vineri, că până la data de 21.10.2020 au fost autorizați la plată la nivel național, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2020, 547.311 de fermieri, reprezentând un procent de 65% din totalul fermierilor declarați eligibili.

Read more: APIA: Acordarea plăților în avans este în plină desfășurare
Economic

Inspecţia Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, în parteneriat  cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti şi platforma ssm.ro, dar și cu participarea ITM-urilor din încă  11 județe, organizează marți, la Ploiești, webinarul „Locurile de muncă sănătoase îţi fac sarcina mai uşoară!”, dedicat „Săptămânii Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă".

Read more: Webinarul "Locurile de muncă sănătoase îţi fac sarcina mai uşoară!", evenimentul organizat la...
Economic

Următoarea generație de PlayStation este aproape aici. După mai bine de un an de informații despre PS 5, Sony a stabilit în cele din urmă prețul, data lansării și câteva dintre lucrurile la care ne putem aștepta de la această consolă.

Read more: PS 5: Tot ce trebuie să știi despre cea mai nouă consolă de jocuri a Sony
Economic

Consumatorii casnici care folosesc gazele naturale pentru încălzire ar putea plăti facturi mai mici cu sume chiar și cu 200 de lei mai mici, în fiecare lună, dacă schimbă contractul sau furnizorul, reiese dintr-o analiză efectuată de Consiliul Concurenței.

Read more: Cum pot fi reduse facturile la gaze, chiar și cu 200 lei/lună. Strategia detaliată de Consiliul...
Economic

Nu mai este mult timp și ne va cuprinde spiritul Sărbătorilor de iarnă, probabil oferindu-ne mai multă relaxare, bucurie și speranță într-un context relativ tensionat (pandemia globală de Covid-19 care afectează puternic și România). Pentru fiecare dintre noi, este important să dăruim, să oferim aceste momente speciale celor dragi. A oferi este o experiență la fel de plăcută cu a primi, spun specialiștii, cel puțin atunci când o faci din suflet. Oricum, a oferi cadouri îți aduce avantaje în relația cu persoana în cauză, atât pe plan personal, cât și profesional.

Read more: Coșurile cadou – arta de a dărui de Sărbători și oricând
Economic

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a impus, prin hotărârea adoptată luni seară, ca angajatorii din localitățile cu număr mare e îmbolnăviri să ia măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Read more: #coronavirus | CNSU: În localitățile cu număr mare de cazuri, angajații trebuie să lucreze de...
Economic

În această toamnă, AFI Ploiești împreună cu consultantul de stil Irina Markovits lansează „Exerciții de stil”, un proiect video care te provoacă să te reinventezi stilistic, să îți construiești o garderobă unică și sustenabilă, să înveți cum să creezi ținute adaptate stilului, siluetei, sezonului.

Read more: „Exerciții de stil” cu Irina Markovits în luna octombrie la AFI Ploiești
Joomla SEF URLs by Artio