Economic

Economic

Început cu stângul, întrucât platforma dedicată a fost pusă în funcțiune cu întârzieri și cu mare greutate, programul IMM INVEST se dovedește o dezamăgire pentru micii antreprenori afectați de criză care își puneau speranțele în instrumentul gândit de stat să le vină în ajutor, în această perioadă dificilă.

Read more: Adrian Dragomir (termene.ro): Doar 49 de credite aprobate prin programul IMM INVEST. Niciuna...
Economic

Primul trimestru din 2020 a stat sub semnul scăderilor drastice din piața de petrol și gaze, determinate de măsurile restrictive impuse odată cu declanșarea pandemiei de COVID-19. Rezultatele primului trimestru au fost influențate și de condițiile meteo de la începutul anului, dar și de perioada de revizie, din luna martie.

Read more: Rompetrol Rafinare, rezultate financiare influențate de volatilitatea din piața petrolului și...
Economic

PROGRAMUL NAŢIONAL DE DEZVOLTARE RURALĂ 2014 – 2020 - program finanţat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală - EUROPA INVESTEȘTE ÎN ZONELE RURALE

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: sM 17.1 – 01/20 – 30.11.2020

Data publicării: 05/ 05/ 2020

Numărul Anunțului: A1.2/ 43/ 2020

Read more: AFIR anunţă lansarea primei sesiuni din 2020 de depunere a Cererilor de finanţare pentru submăsura...
Economic

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) va elibera, de vineri, 15 mai, adeverințe pentru fermierii care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente.

Read more: APIA începe eliberarea adeverințelor pentru beneficiarii de ajutoare care doresc să acceseze credite
Economic

Hotărârea Guvernului nr. 339 din 30 aprilie 2020, privind Programul Naţional Apicol pentru perioada 2020-2022, normele de aplicare, valoarea sprijinului financiar și pentru stabilirea unor măsuri de aplicare a acesteia a fost publicată în Monitorul Oficial, a anunțat APIA Prahova.

Read more: Sprijin de peste 50 de milioane de lei, în acest an, pentru apicultori
Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, pentru cantitățile de motorină utilizate în trimestrul IV din 2019.

Read more: APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorină, aferentă ultimului trimestru din anul 2019
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a finalizat cu succes lucrările de revizie derulate la rafinăriile Vega Ploiești și Petromidia Năvodari.

Read more: Rompetrol Rafinare a finalizat cu succes reviziile generale ale rafinăriilor Vega și Petromidia
Economic

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat, miercuri, proiectul de lege care le permite  firmelor, dar și persoanelor fizice, să beneficieze de amânare la plata chiriei, pentru perioada stării de urgență.

Read more: Persoanele fizice și persoanele juridice ale căror venituri au fost afectate de starea de urgență...
Joomla SEF URLs by Artio