Economic

Economic

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDROPRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 11 septembrie 2020
Economic

Toamna se numără surprizele! Începând cu 17 septembrie, ploieștenii sunt invitați să descopere în exclusivitate la AFI Ploiești cel mai nou concept SINSAY. Cunoscut de iubitoarele de fashion drept unul dintre cele mai cool brand-uri de modă dedicate femeilor, SINSAY aduce la AFI Ploiești trei noi categorii în gama de produse: articole de îmbrăcăminte pentru copii și bărbați, dar și accesorii pentru casă. Magazinul va fi găzduit pe o suprafață extinsă de 1200 de metri pătrați.

Read more: Noul concept SINSAY în AFI Ploiești din 17 septembrie
Economic

S.C. TERMENE JUST SRL, cu sediul in localitatea Ploiești, str. Nicolae Titulescu, Nr.32, Județul Prahova, Romania, tel: 0344 803 100, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Beneficiar în cadrul Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020, AXA prioritara 2, Actiunea 2.2.1. ,,Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii”, titlu proiect „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa pentru analiza automata a datelor si informatiilor pentru afaceri”, cod SMIS 129271, organizează procedura competitiva pentru atribuirea contractului de servicii privind Achizitie Servicii de sprjinire a inovarii prin analiza vulnerabilitatilor platformei inovative implementate din punct de vedere al securitatii informationale COD CPV: 72600000-6, CPV 73210000-7 contract ce se va derula pe o perioadă de 30 luni

Read more: INVITATIE DE PARTICIPARE Nr 44 Proiect cod SMIS 129271 „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa...
Economic

S.C. TERMENE JUST SRL, cu sediul in localitatea Ploiești, str. Nicolae Titulescu, Nr.32, Județul Prahova, Romania, tel: 0344 803 100, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Beneficiar în cadrul Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020, AXA prioritara 2, Actiunea 2.2.1. ,,Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii”, titlu proiect „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa pentru analiza automata a datelor si informatiilor pentru afaceri”, cod SMIS 129271, organizează procedura competitiva pentru atribuirea contractului de servicii privind Achizitie Servicii de consultanta in domeniul inovarii privind accesul la noi tehnologii si organizarea activitatii de C&D in vederea integrarii activitatilor de cercetare in planurile operationale ale societatii COD CPV: 73210000-7 contract ce se va derula pe o perioadă de 30 luni.

Read more: INVITATIE DE PARTICIPARE Proiect cod SMIS 129271 „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa pentru...
Economic

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență în care stabilește cum vor putea părinții care sunt anagjați să beneficieze de zile libere pentru a sta acasă, cu copiii, în anul școlar următor, în situația închiderii unităților de învățământ, pe fondul pandemiei.

Read more: Angajatorii, OBLIGAȚI să le acorde zile libere plătite salariaților care trebuie să stea acasă, cu...
Economic

S.C. TERMENE JUST SRL, cu sediul in localitatea Ploiești, str. Nicolae Titulescu, Nr.32, Județul Prahova, Romania, tel: 0344 803 100, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Beneficiar în cadrul Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020, AXA prioritara 2, Actiunea 2.2.1. ,,Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii”, titlu proiect „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa pentru analiza automata a datelor si informatiilor pentru afaceri”, cod SMIS 129271,

Read more: INVITATIE DE PARTICIPARE. Proiect cod SMIS 129271 „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa pentru...
Economic

ASUS și brand-ul său specializat de „hardware” pentru gaming, Republic of Gamers (ROG) au devenit lideri de piață la capitolul vânzări de laptopuri de gaming, acaparând circa 23% din piața de specialitate în luna aprilie. Datele din piață arată că, în actualitate, laptopurile ROG de gaming sunt cele mai vândute în Europa de Est și în cea Occidentală, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), precum și în regiunea Asia-Pacific (APAC), potrivit unui comunicat al companiei chineze.

Read more: ASUS, numărul 1 în lume la vânzările de laptopuri pentru gaming
Economic

Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență prin care instituie noi măsuri de sprijin pentru agenții economici din sectoarele a căror activitate a fost afectată de pandemie. De asemenea, documentul asigură un stimulent financiar, de 2.500 de lei, pentru fiecare angajat care a lucrat în regim de telemuncă în perioada stării de urgență sau pe durata stării de alertă.

Read more: 2.500 de lei pentru angajații care lucrează în regim de telemuncă și sprijin pentru lucrătorii,...
Joomla SEF URLs by Artio