Economic

Economic

Demersul lansat de un antreprenor român a devenit viral și tot mai mulți i se alătură în protestul față de incapacitatea autorităților de a asigura o infrastructură decentă la nivel național. După ce a construit, pe cont propriu, "primul metru de autostradă din Moldova", omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a lansat un apel național, prin care îndeamnă cât mai mulți români să-și suspende activitatea, timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00.

Read more: Societăți din Prahova anunță că-și suspendă activitatea pe 15 martie, la ora 15.00: "Și noi vrem...
Economic

În perioada 01 martie – 15 mai 2019, fermierii pot depune la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură cererile unice de plată în cadrul campaniei 2019, a anunțat APIA Prahova.

Read more: Fermierii vor depune la APIA o singură cerere de plată. Solicitările se înregistrează între 1...
Economic

După Samsung, Huawei devine al doilea gigant IT care lansează un dispozitiv care cu o singură mişcare se poate transforma din smartphone în tabletă. Huawei Mate X are, în momentul în care este pliat, două ecrane: unul de 6,8 inci pe faţă şi unul de 6,38 inci pe partea din spate. În momentul în care îl deschidem, ecranul complet ajunge să măsoare 8 inci. Spre deosebire de Galaxy Fold, Mate X este compatibil cu reţele 5G şi oferă conectivitate dual-SIM.

 

Read more: Tehnologie. Huawei a lansat primul său telefon pliabil
Economic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) a lansat o campanie de informare adresată potenţialilor beneficiari ai Mădurii 15 - Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor: schema de ajutor de stat - servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor.

Read more: Sprijin financiar prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova, pentru servicii...
Economic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) informează potenţialii beneficiari cu privire la Măsura 8 - Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi în îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor: schema de ajutor de stat - sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite.

Read more: APIA Prahova: Ajutor de stat de până la 7 milioane de euro, pentru crearea de suprafețe împădurite
Economic

Cea mai nouă lista a locurilor de muncă vacante transmisă de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă arată  că în Prahova sunt disponibile, la acest moment, 1.224 de job-uri, în cadrul unor societăți private, dar și în instituții publice.

Read more: Ce societăți și instituții publice din Prahova fac recrutări în această perioadă. Uztel, Profi și...
Economic

Un ordin emis la finalul anului trecut permite acordarea unui sprijin financiar, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova, în cadrul programului de restructurare/ reconversie a plantaţiilor viticole.

Read more: Sprijin financiar pentru agricultorii care vor să înființeze sau să modernizeze plantații de viță...