Miercuri, 17 Ianuarie 2018
 

Economic

Falimentul şi dizolvarea revistei Pagini Aurii - Adevărata faţă a publicităţii din România

Written by Administrator  |  Created on Friday, 23 November 2012 13:31  |  Category: Economic

pagini-auriiPagini Aurii SA a intrat în faliment prin procedura simplificată, Tribunalul Bucureşti admiţând cererea debitorului şi stabilind ca de procedurile ulterioare să se ocupe un lichidator provizoriu.

 

Black Friday: Link către toate magazinele unde poţi să faci shopping avantajos

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 22 November 2012 18:37  |  Category: Economic

Black-FridayO serie de magazine şi-au anunţat participarea la marele eveniment de vânzări anunţat la scară mondială. În România o serie de retaileri cunoscuţi au anunţat reduceri importante la produsele comercializate. Mai jos, ai lista completă a acestora.

eMag
Evomag
Flanco
Altex
Laptop Garage
Clickshop
Quickmobile.ro
Marketonline.ro
IQBox
Azerty
ShopU
Cel.ro
Oktal.ro
Domo
PC Garage
PCFun
Koyos.ro
sigmanet.ro
F64
Elefant.ro
Maguay.ro
3e.ro
Elanko.ro
Mediagalaxy.ro
Dcsh.ro
Okazii.ro
biletoo.ro
Cit.ro
Metro
Falcon
PCMadd
libris.ro
3pitici.ro
ringstarclub
photosetup.ro
zorilestore.ro
watchshop
itarena.ro
dasha.ro
glittio.ro

STUDIU / Institutul pentru Politici Publice: Problemele sistemice ale eşecului managementului Fondurilor Structurale în România

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 21 November 2012 18:30  |  Category: Economic

ueNormund Popens, Director Adjunct, DG Regio:

„Fondurile structurale au reprezentat o fereastră de oportunitate pentru crearea de locuri de muncă şi creştere economică şi totuşi România a ratat-o. Sper că aţi învăţat lecţiile necesare [..]"

 

muza brancusiLucrarea Muza („Une Muse"), de Constantin Brâncuşi, a fost vândută cu suma de 12,4 milioanede dolari, la licitaţia organizată de Casa Christie's, miercuri seara, la New York.

preturi alimentePrognoza de inflaţie pentru acest an a fost revizuită în creştere, de la 3,2% la 5,1%, peste ţinta stabilită de Banca Naţională a României (BNR), a anunţat miercuri guvernatorul Mugur Isărescu.

faliment firmeFirmele nou înfiinţate continuă să prezinte cel mai mare grad de risc pentru bănci, mai ales în condiţiile în care statisticile neoficiale arată că jumătate din firmele înfiinţate dispar în mai puţin de un an. Deşi nu este optimistă, situaţia nu este mai gravă în România decât în alte ţări.

 

liviu-lucaUn nume greu apare în scandalul negocierilor dintre şeful Hidroelectrica Remus Borza şi angajaţii companiei pentru diminuarea fondului de salarii.

Deşi sunt reprezentanţi de Hidrosind, sindicatul salariaţilor Hidroelectrica, angajaţii l-au chemat să-i sprijine pe Liviu Luca, şeful sindicatului Petrom şi al sindicatului Angajaţilor din Energie petrol şi Gaze, cu care poartă acum Borza negocierile. Administratorul Hidroelectrica a apreciat negocierile cu Luca drept „fructuoase” şi l-a caracterizat pe acesta drept „un om echilibrat şi raţional care a înţeles că trebuie strânsă cureaua la Hidroelectrica”.

CITEŞTE MAI MULT pe economica.net

 

Mugur Isărescu: "Trecerea la euro în 2015 nu mai intră în discuţie"

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 04 November 2012 15:13  |  Category: Economic

Mugur-IsarescuTrecerea la moneda euro în anul 2015 "nu mai intră în discuţie", dar încercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv menţinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exerciţiu de disciplină, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, citat de New York Times. Integral, pe mediafax.ro

FMI: Economia României ar putea să SCADĂ cu 5%. Leul riscă o DEPRECIERE de până la 20%

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 24 October 2012 14:49  |  Category: Economic

criza economicaIntensificarea puternică a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra României, fiind posibilă o scădere economică de 5% şi o depreciere a leului cu 15-20%, avertizează experţii FMI.

patronatul societatilor constructii ploiestiJoi, 18 octombrie 2012, a avut loc, la Ploieşti, o nouă conferinţă a Patronatului Societăţilor din Construcţii. Evenimentul desfăşurat la Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a atras un număr important de reprezentanţi ai mediului de afaceri prahovean.

businessLidl angajează şapte persoane pentru postul de şef adjunct de magazin în oraşele Sibiu, Avrig, Reghin, Bucureşti, Tulcea, Petroşani şi Timişoara. Candidatul ideal trebuie să fie amabil, rezistenţă la stres, aptitudini de organizare, dorinţa de a se implica în ceea ce face şi preluarea responsabilităţii, capacitate de a se impune. Dacă vrei să-ţi depui CV-ul, click aici.