Economic

Economic

declaratie unicaMinisterul Finanțelor Publice a anunțat că oferă consultanță pentru contribuabili, în vederea completării și/sau depunerii și transmiterii declarației unice, implementată din acest an și care înlocuieşte mai multe formulate depuse, până acum, de diverse categorii de persoane.

Read more: Ministerul Finanțelor Publice va asigura asistență pentru contribuabili, în vederea completării și...
Economic

leuna 1Ploiești West Park, zona industrială privată care cuprinde 50 de multinaționale la câțiva kilometri de Ploiești, este doar o parte a poveștii de succes care marchează istoria grupului belgian de investiții Domo. 

Read more: Rețeta succesului. Cum dezvolți performanță în două țări post-comuniste. Conexiunea dintre Leuna...
Economic

program tomate prahovaDirecția Agricolă Prahova a prezentat, în cadrul Colegiului Prefectural, un bilanț în domeniu, pe județ, făcând referire și la situația implementării programului lansat anul trecut, de susținere a cultivării tomatelor. Potrivit situației întocmite până la 31 martie, numărul solicitanților aproape că s-a dublat.

Read more: Sute de producători din Prahova vor să asigure producția de tomate românești, în sezonul rece
Economic

AJOFMPrahovaCea mai nouă situație centralizată de AJOFM Prahova arată că, în această săptămână, angajatorii din județ au raportat aproape 1.200 de locuri de muncă vacante.

Read more: Veolia, Agrisol și Keller Construct, printre firmele care fac angajări în această săptămână. Număr...
Economic

constructii genericFederația Patronatelor Societăților din Construcții a transmis Curții de Conturi și Agenției Naționale pentru Achiziții Publice o scrisoare deschisă în care solicită eliminarea oricăror neclarități la nivelul antreprenorilor și entităților contractante, ca urmare a modificărilor legislative operate în ultima perioadă, în ceea ce privește procedurile de achiziții publice.

Read more: Scrisoare deschisă a Patronatelor Societăților din Construcții, privind modificările legislative...
Economic

Inspectorii Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au descoperit un nou lot de legume contaminate, după ce, zilele trecute, o cantitate de 1.100 de tone de cartofi, din Egipt, a primit interdicția de a intra în țară prin portul Constanța, deoarece, conform analizelor de laborator a fost depistată prezența bacteriei Ralstonia solanacearum - Putregaiul brun (VEZI DETALII).

Read more: Tone de legume contaminate cu reziduuri de pesticide, într-un depozit din România