Economic

Economic

datorii-romaniaRomânia trebuie să efectueze plăţi în valoare totală de peste 1,164 miliarde de euro în acest an către Fondul Monetar Internaţional (FMI), Uniunea Europeană (UE) şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, în primele trei luni de la începutul anului din această sumă fiind plătite 188,6 milioane de euro, potrivit datelor furnizate de Guvernul României.

Read more: ECONOMIC 2013: Ce datorii are de achitat România către creditorii internaţionali?
Economic

hidrocentralaEnergia electrică vândută de Hidroelectrica prin intermediul OPCOM este tot mai ieftină.
Hidroelectria scoate la licitație 7 pachete de energie cu 165 lei/MWh, preț care include și componenta de transport care este de circa 10 lei/MWh. Prețul unui MWh a ajuns să fie 155 lei, de la 220-230 lei cât era anul trecut. Licitația va avea loc pe 1 aprilie.

Read more: Hidroelectrica vinde energie din ce în ce mai ieftină
Economic

anunt antetS.C. DELTAROM DISTRIBUTION S.R.L., societate cu o bogata experienta in domeniul productiei si distributiei de produse parafarmaceutice, are in implementare Proiectul „Creșterea competitivității societății DELTAROM DISTRIBUTION S.R.L. prin achiziționarea de echipamente pentru fabricarea produselor farmaceutice din tifon”, finanţat din cadrul REGIO - POR, Axa prioritară 4 “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, Domeniul major de intervenție 4.3 “Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

Una dintre activitatile acestui proiect vizeaza angajarea, pentru fabrica societatii din Orasul Urlati, jud. Prahova, situata la adresa Orzoaia de Jos, nr. 60, unui numar de 7 persoane pentru urmatoarele posturi, care vor asigura exploatarea si intretinerea echipamentelor si utilajelor achizitionate:

 

1. 4 (patru) persoane pentru postul de operator utilaje pentru fabricarea si ambalarea fesilor si compreselor din tifon (2 persoane la linia de pansamente; 2 persoane la linia de bandaje).

Cerinte minime: Nu se solicita

 

2. 1 (una) persoana pentru postul de sofer distribuitor

Cerinte minime: Carnet de conducere tip B

 

3. 2 (doua) persoane pentru postul de agent vanzari/distribuitor

Cerinte minime: Carnet de conducere tip B

 

Persoanele interesate pot depune CV la fax nr: 0244 271668, la sediul Punctului de lucru al societatii, situat pe str. Orzoaia de Jos nr. 60, cod 106300, oras Urlati, jud Prahova sau la adresa de e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., persoana de contact: Manager proiect – Petre Claudiu Gabriel.

Selectia angajatilor se va face pe baza de interviu, care va fi organizat la sediul Punctului de lucru al societatii (str. Orzoaia de Jos nr. 60, cod 106300, oras Urlati, jud Prahova).

In procesul de selectie si angajare se va respecta principiul egalitatii de sanse, astfel incat toate persoanele care se vor prezenta la interviu, indiferent de religie, sex, etnie, statut social vor fi tratate nediferentiat si in mod egal!

anunt jos

 

Economic

calcul economicÎntr-un comunicat al Ministerului de Finanțe se arată că, pentru orice achizitii de bunuri și servicii, TVA poate fi dedusă de beneficiar pe baza de bonuri fiscale emise în conformitate cu prevederile OUG nr. 28/1999, a căror valoare individuală, inclusiv TVA, nu este mai mare de 100 euro, dacă furnizorul/prestatorul a menționat pe bonul fiscal cu ajutorul aparatului de marcat electronic fiscal codul de înregistrare în scopuri de TVA al beneficiarului.

Read more: FINANȚE: TVA dedus în limita a 100 de euro
Economic

ploiesti industrial parcUn proiect de lege privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale, ce a fost iniţiat de 32 de senatori PSD, prevede că administratorul parcului beneficiază de drept de scutiri pentru mai multe tipuri de taxe şi pentru impozite pe teren sau pe clădirile care fac parte din acest parc industrial.

Read more: PROIECT DE LEGE: Parcurile industriale ar putea beneficia de scutiri de taxe și impozite
Economic

carduri bancareDin cele peste 13,7 milioane de carduri bancare valide aflate în buzunarele clienţilor români, peste 2,6 milioane nu sunt active, conform datelor BNR. Cifra este în creştere faţă de anul anterior, indicând că tot mai mulţi români nu îşi închid cardurile când nu le mai utilizează.

Read more: Băncile profită de ignoranţa clienţilor: Bani cheltuiţi degeaba pe comisioanele cardurilor...
Joomla SEF URLs by Artio