Economic

Economic

Universul Juridic a publicat, pe blogul Termene.ro, un top al modificărilor la insolvențe, alături de o analiză detaliată, pentru fiecare caz în parte, cu argumente pro și contra referitoare la schimbările legislative.

Read more: Analiză nouă pe TERMENE.RO | Top 10 modificări la insolvențe: ajută sau încurcă?
Economic

AFI Gift Card este cadoul perfect care poate fi oferit celor dragi sub forma unui card valoric, încărcabil cu orice sumă (între 50 și 10.000 lei). Astfel, sărbătoriții sau cei cărora vreți să le mulțumiți pentru că au fost alături de voi în această perioadă pot opta pentru produsele pe care le preferă, utilizând direct AFI Gift Card. Alegerea le aparține...pentru că știu ei mai bine ce își doresc. Cu atât mai mult cu cât mega reducerile din magazine le oferă posibilitatea de a achiziționa și mai multe produse la prețuri foarte bune.

Read more: AFI Gift Card... pentru că știu ei mai bine ce își doresc! AFI Ploiești a prelungit valabilitatea...
Economic

Un grup format din reprezentanți HORECA și specialiști ai Guvernului lucrează la setul de norme valabil la redeschiderea restaurantelor. Deși o dată avansată oficial este 15 iulie, se pare că localurile și-ar putea relua activitatea din 9 iulie.

Read more: Benzi cu sens unic, acces cu rezervare și triaj observațional, printre regulile care vor fi...
Economic

Compania Blue Air Aviation SA a avut vineri, 3 iulie 2020, termen la Secția VII - Comercială a Tribunalului București, pentru judecarea solicitării formulate de intrare în procedura de concordat preventiv.

Read more: EXCLUSIV | Problemele companiilor românești de aviație se confirmă: Blue Air a intrat sub...
Economic

Activitatea în restaurante va fi reluată doar când evoluția epidemiologică va permite acest lucru și în baza unor reguli stricte de protecție sanitară, au stabilit, joi, reprezentanţii Executivului și cei ai HORECA.

Read more: Întâlnire la Guvern, pentru pregătirea redeschiderii restaurantelor. Decizia anunțată de Executiv
Economic

A fost aprobată procedura de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic național de supraveghere și monitorizare a datelor fiscale al ANAF. Conectarea caselor de marcat se va face pe categorii de contribuabili, începând cu data de 1 iulie, astfel:

Read more: Procedura de conectare a caselor de marcat la ANAF a fost aprobată
Economic

Prima din cele patru unități mobile de Terapie Intensivă, achiziționate  pentru IGSU în cadrul unui parteneriat în care și-au unit forțele Crucea Roșie Română, societatea civilă, persoane fizice, autorități și companii prezente pe piața românească, a fost adusă la Ploiești, pentru a mări capacitatea secției ATI a Spitalului Județean de Urgență.

Read more: Prima din cele patru unități mobile de Terapie Intensivă, achiziționate prin proiectul susținut și...
Economic

Brand-urile preferate din AFI Ploiești își așteaptă clienții cu reduceri de până la 70% la bijuterii și articole vestimentare, încălțăminte și articole sportive pentru întreaga familie, dar și jucării pentru cei mici.

Read more: Totul e bine când ne revedem cu bine! #AFIInSiguranta // Mega reduceri de vară și cumpărături în...
Economic

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că guvernul a luat în ședința de joi măsuri care să permită liberalizarea pieţei gazelor naturale de la 1 iulie, menţionând că se aşteaptă la o scădere a preţurilor cu 10-15%.

Read more: Ministrul Economiei anunță ieftinirea gazelor după 1 iulie: Liberalizarea va duce la o scădere a...
Joomla SEF URLs by Artio