Economic

Economic

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a avut un răspuns halucinant referitor la aglomerația de pe DN 1. Culmea, replica a fost dată chiar în cadrul unei întâlniri cu primari și oameni de afaceri revoltați de starea drumurilor din Prahova și Brașov.

Read more: Ministrului Transporturilor, despre aglomerația de pe DN 1: "Înseamnă că oamenii au mai mulți bani...
Economic

În perioada  01 martie – 22 aprilie 2019, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată, la nivel național, au fost depuse un număr de 586.801 cereri, pentru o suprafaţă de 3.575.320 hectare. La nivelul județului Prahova, au fost depuse un număr de 7.355 cereri, pentru o suprafață de 51.948 hectare.

Read more: Peste 7.300 de cereri unice de plată au fost depuse în Prahova. Campania continuă până pe 15 mai
Economic

Ian Pearson, CEO-ul Ford România, a anunțat că așteaptă de la Guvern grafice clare și precise cu privire la construirea drumului expres Craiova-Pitești, iar nerespectarea acestora ar putea duce a retragerea investițiilor companiei.

Read more: Șeful Ford amenință cu retragerea companiei din România. Reacția ministrului Transporturilor
Economic

Consiliul Concurenței continuă și extinde investigațai începută acum aproximativ doi ani, pe piața serviciilor de întreținere și reparare a autovehiculelor din România. Recent, autoritatea a efectuat inspecții inopinate la sediile unor companii din sectorul auto şi ale unor societăţi de asigurare.

Read more: Consiliul Concurenței face dezvăluiri din investigația privind companii auto și societăți de...
Economic

Tarifele pentru convorbirile din România către statele din interiorul SEE vor fi plafonate, la 15 mai, a anunțat, luni, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Tarifele pentru apeluri fixe şi mobile către orice ţară din interiorul Spațiului Economic European (statele Uniunii Europene, plus Norvegia, Islanda și Liechtenstein) nu vor depăşi 0,19 euro (fără TVA) pe minut și 0,06 euro pentru un SMS.

Read more: Care vor fi noile tarife la telefonie fixă și mobilă, începând din 15 mai
Economic

Procesul de căutare pentru o locaţie unde va fi construită noua uzină Volkswagen din Europa de Est a intrat pe ultima sută de metri şi, potrivit agenţiei de presă germane DPA, iar cotidianul  Handelsblatt a anunțat că în cursă au mai rămas doar două ţări: Bulgaria şi Turcia.

Read more: România a ratat o investiție de un miliard de euro. Volkswagen a scos țara noastră de pe lista...
Economic

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a efectuat vineri, în Prahova, o nouă vizită de lucru, cu opriri la o rafinărie din apropierea Ploieștiului (VEZI DETALII), dar și la două fabrici din județ.

Read more: Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, în control la două fabrici din Băicoi și Bănești
Economic

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) informează potenţialii beneficiari cu privire la măsura de sprijin Investiţii în sectorul vinicol, aprobată prin Programul Naţional de Sprijin în sectorul vitivinicol 2019 – 2023 şi finanţată din Fondul European de Garantare Agricolă.

Read more: Sprijin pentru sectorul vinicol, din Fondul European de Garantare Agricolă. Ce investiții se...