Economic

Economic

muncitori-strainatateÎn timp ce, în cea mai mare parte a Marii Britanii, se încearcă descurajarea imigranţilor din România şi Bulgaria, guvernul scoţian afirmă că va primi afluxul de imigranţi români şi bulgari de anul viitor, când restricţiile impuse lucrătorilor din aceste ţări vor fi ridicate de pe piaţa muncii.

Read more: Scoţia vrea români: Se caută cele mai bune talente internaţionale în universităţi şi pe piaţa de...
Economic

masiniUn proiect de Ordonanță de Urgență publicat vineri pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne conţine modificări făcute de autoritățile române la problema miilor de vehicule care circulă în România, sunt deținute de cetățeni români, dar sunt înmatriculate în alte state, în special, Bulgaria.

Read more: PROIECT ANTIEUROPEAN / Vor dispărea maşinile înmatriculate în Bulgaria
Economic

leonardoLeonardo caută persoane care să ocupe funcţia de şef de magazin pentru următoarele oraşe: Bucureşti, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Bistriţa, Deva, Hunedoara, Tîrgu-Mureş, Sibiu, Timişoara, Baia-Mare, Caransebeş, Bacău, Suceava, Ploieşti, Galaţi, Botoşani, Petroşani, Bârlad, Fălticeni, Paşcani, Piatra-Neamţ, Arad, Reşiţa.

Read more: Leonardo face angajări în toată ţara
Economic

benzinaPreţul ţiţeiului Brent a crescut pentru mai multe zle consecutiv, iar acest lucru a avut efecte imediate şi la staţiile de benzină din România. Ieri, OMV Petrom a scumpit benzina cu 6 bani pe litru, după ce săptămâna trecută asistasem la o majorare asemănătoare.

Astfel, sortimentul Extra 99 a ajuns să coste 6,51 de bani, iar analiştii nu se feresc să rostească suma de 7 lei pentru un litru de benzină.

Economic

bere-si-tigariMinisterul de Finanţe vrea să scumpească bere şi ţigările începând de la 1 aprilie. Acciza pentru mia de ţigări va ajunge la 81,78 de euro, în creştere cu 3,3%. Majorarea va duce la o scumpire cu 15-20 de bani a pachetului de ţigări. Producătorii sunt consternaţi susţinând că măsura nu face decât să mărească profiturile contrabandiştilor.

Read more: Berea şi ţigările se vor scumpi de la 1 aprilie
Joomla SEF URLs by Artio