Economic

Economic

Autoritățile din Prahova au avut, marți, o întâlnire cu delegația din partea Ambasadei Irlandei în România, condusă de Excelența Sa, Derek Feely, și atașatul comercial al acesteia, domnul Liviu Buzilă.

Read more: Ambasadorul Irlandei, în vizită în Prahova, pentru găsirea de noi oportunități de colaborare...
Economic

Proiectul A.C.T.I.V., finanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, vine cu o șansă pentru prahovenii care visează să aibă propriea afacere.

Read more: ACTIV - Cursuri gratuite de antreprenoriat în patru orașe din Prahova și finanțare de până la...
Economic

ANUNT recrutare si selectie personal

Angajator: Asociatia Grupul de Actiune Locala Ploiesti – Dezvoltarea Sustenabila a Zonelor Marginalizate din Municipiul Ploiesti (GAL Ploiesti)
Denumirea postului: Expert implementare proiecte SDL,cod COR 242213 Expert accesare fonduri structural si de coeziune europene
Tipul contractului: Norma partiala, pe durata determinata, cu posibilitatea de prelungire
Locatia postului: Municipiul Ploiesti, judetul Prahova

Read more: GAL Ploiesti: ANUNT recrutare si selectie personal (Expert implementare proiecte SDL)
Economic

ANUNT recrutare si selectie personal 

Angajator: Asociatia Grupul de Actiune Locala Ploiesti – Dezvoltarea Sustenabila a Zonelor Marginalizate din Municipiul Ploiesti (GAL Ploiesti)
Denumirea postului: Expert proceduri elaborare/ implementare proiecte SDL,cod COR 242213 Expert accesare fonduri structural si de coeziune europene
Tipul contractului: Norma partiala, pe durata determinata, cu posibilitatea de prelungire
Locatia postului: Municipiul Ploiesti, judetul Prahova

Read more: GAL Ploiesti - ANUNT recrutare si selectie personal (Expert proceduri elaborare/ implementare...
Economic

Ivan Lokere alinso groupEste CEO în cadrul unui grup multinațional privat de firme, face naveta între Belgia și România. „Deși între țările noastre sunt aproape 2000 de kilometri, cultura și obiceiurile au foarte multe asemănări”, spune Ivan Lokere, CEO Alinso Group. Acționarii multinaționalei cu capital privat belgian au avut curajul să investească în România mai mult de o sută de milioane de euro. Ivan a pus umărul la dezvoltarea proiectului de business chiar de la început, alături de câțiva oameni dedicați ideii. La început, nu mulți au crezut în Ploiești West Park. Astăzi, după aproape zece ani de muncă grea și de investiții semnificative, aproape 3000 de angajați se bucură să lucreze aici în fiecare zi, ocupând joburi de înaltă calitate. În parc sunt foarte puțini muncitori necalificați.

Read more: România privită prin ochii unui investitor străin: „Am venit aici cu mintea deschisă, însă mulți...
Economic

Orange are de plătit o amendă record, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat cele constatate anterior de Consiliul Concurenței, și anume faptul că această companie ar fi abuzat de poziția sa dominantă în piață. Și Vodafone așteaptă un verdict din partea Instanței Supreme, într-o speță în care este acuzată de același lucru.

Read more: Amendă de aproape 24 de milioane de euro pentru Orange România
Economic

Reprezentanții OMV Petrom au transmis răspunsul la scrisoarea deschisă adresată companiei de deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Parlamentarul cerea informații cu privire la "cuantumul investițiilor în echipamente care să îmbunătățească impactul activității companiei asupra mediului" (VEZI DETALII).

Read more: OMV Petrom: "În cadrul Petrobrazi avem în derulare un proiect pentru construirea unei noi unități...
Economic

Scumpirea ouălor, care i-a îngrozit pe români lunile trecute, este în atenția Consiliului Concurenței. A fost anunțată o investigație pe piaţa producţiei şi comercializării ouălor de consum din România.

Read more: Scumpirea ouălor, verificată de Consiliul Concurenței: "Autoritatea suspectează limitarea...
Economic

Comitetul de reglementare al ANRE  a aprobat, în cursul săptămânii trecute, preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale  la clienţii casnici. Singura majorare de tarif a fost anunțată de ENGIE România, compania cu peste 1,6 milioane de clienți la nivel național, prezentă și în județul Prahova.

Read more: De la 1 aprilie, clienții ENGIE România plătesc mai mult pentru gaze. Peste 1,6 milioane de...