Economic

Economic

Black-FridayO serie de magazine şi-au anunţat participarea la marele eveniment de vânzări anunţat la scară mondială. În România o serie de retaileri cunoscuţi au anunţat reduceri importante la produsele comercializate. Mai jos, ai lista completă a acestora.

eMag
Evomag
Flanco
Altex
Laptop Garage
Clickshop
Quickmobile.ro
Marketonline.ro
IQBox
Azerty
ShopU
Cel.ro
Oktal.ro
Domo
PC Garage
PCFun
Koyos.ro
sigmanet.ro
F64
Elefant.ro
Maguay.ro
3e.ro
Elanko.ro
Mediagalaxy.ro
Dcsh.ro
Okazii.ro
biletoo.ro
Cit.ro
Metro
Falcon
PCMadd
libris.ro
3pitici.ro
ringstarclub
photosetup.ro
zorilestore.ro
watchshop
itarena.ro
dasha.ro
glittio.ro

Economic

ueNormund Popens, Director Adjunct, DG Regio:

„Fondurile structurale au reprezentat o fereastră de oportunitate pentru crearea de locuri de muncă şi creştere economică şi totuşi România a ratat-o. Sper că aţi învăţat lecţiile necesare [..]"

 

Read more: STUDIU / Institutul pentru Politici Publice: Problemele sistemice ale eşecului managementului...
Economic

faliment firmeFirmele nou înfiinţate continuă să prezinte cel mai mare grad de risc pentru bănci, mai ales în condiţiile în care statisticile neoficiale arată că jumătate din firmele înfiinţate dispar în mai puţin de un an. Deşi nu este optimistă, situaţia nu este mai gravă în România decât în alte ţări.

Read more: Una din două firme nou înfiinţate nu prinde aniversarea de un an
Economic

 

liviu-lucaUn nume greu apare în scandalul negocierilor dintre şeful Hidroelectrica Remus Borza şi angajaţii companiei pentru diminuarea fondului de salarii.

Deşi sunt reprezentanţi de Hidrosind, sindicatul salariaţilor Hidroelectrica, angajaţii l-au chemat să-i sprijine pe Liviu Luca, şeful sindicatului Petrom şi al sindicatului Angajaţilor din Energie petrol şi Gaze, cu care poartă acum Borza negocierile. Administratorul Hidroelectrica a apreciat negocierile cu Luca drept „fructuoase” şi l-a caracterizat pe acesta drept „un om echilibrat şi raţional care a înţeles că trebuie strânsă cureaua la Hidroelectrica”.

CITEŞTE MAI MULT pe economica.net

 

Joomla SEF URLs by Artio