Economic

Economic

anunt 1ANUNŢ ANGAJĂRI

      Grupul de Actiune Locala (GAL) „Valea Cricovului" este o organizaţie nonguvernamentală, cu sediul în Oraşul Urlaţi, str. 23 August, nr. 9, judetul Prahova, ce activează în domeniul dezvoltării rurale, în conformitate cu Obiectivul Strategic General al axei IV LEADER din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Read more: Asociatia Grupul de Acţiune Locală (GAL) „Valea Cricovului" scoate la concurs patru posturi
Economic

muncitori-strainatateÎn timp ce, în cea mai mare parte a Marii Britanii, se încearcă descurajarea imigranţilor din România şi Bulgaria, guvernul scoţian afirmă că va primi afluxul de imigranţi români şi bulgari de anul viitor, când restricţiile impuse lucrătorilor din aceste ţări vor fi ridicate de pe piaţa muncii.

Read more: Scoţia vrea români: Se caută cele mai bune talente internaţionale în universităţi şi pe piaţa de...
Economic

masiniUn proiect de Ordonanță de Urgență publicat vineri pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne conţine modificări făcute de autoritățile române la problema miilor de vehicule care circulă în România, sunt deținute de cetățeni români, dar sunt înmatriculate în alte state, în special, Bulgaria.

Read more: PROIECT ANTIEUROPEAN / Vor dispărea maşinile înmatriculate în Bulgaria
Economic

leonardoLeonardo caută persoane care să ocupe funcţia de şef de magazin pentru următoarele oraşe: Bucureşti, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Bistriţa, Deva, Hunedoara, Tîrgu-Mureş, Sibiu, Timişoara, Baia-Mare, Caransebeş, Bacău, Suceava, Ploieşti, Galaţi, Botoşani, Petroşani, Bârlad, Fălticeni, Paşcani, Piatra-Neamţ, Arad, Reşiţa.

Read more: Leonardo face angajări în toată ţara
Economic

benzinaPreţul ţiţeiului Brent a crescut pentru mai multe zle consecutiv, iar acest lucru a avut efecte imediate şi la staţiile de benzină din România. Ieri, OMV Petrom a scumpit benzina cu 6 bani pe litru, după ce săptămâna trecută asistasem la o majorare asemănătoare.

Astfel, sortimentul Extra 99 a ajuns să coste 6,51 de bani, iar analiştii nu se feresc să rostească suma de 7 lei pentru un litru de benzină.

Joomla SEF URLs by Artio