Economic

Economic

bere-si-tigariMinisterul de Finanţe vrea să scumpească bere şi ţigările începând de la 1 aprilie. Acciza pentru mia de ţigări va ajunge la 81,78 de euro, în creştere cu 3,3%. Majorarea va duce la o scumpire cu 15-20 de bani a pachetului de ţigări. Producătorii sunt consternaţi susţinând că măsura nu face decât să mărească profiturile contrabandiştilor.

Read more: Berea şi ţigările se vor scumpi de la 1 aprilie
Economic

al medica berlin 1Al Medica Berlin aduce pe piaţa ploieşteană, în acest an, oferte avantajoase la numeroase servicii medicale. Reducerile substanţiale la pachetele de optică medicală şi laborator, dar şi facilităţile unice la stomatologie au fost făcute pentru ca toate categoriile de pacienţi să aibă acces la servicii de calitate.

Read more: OFERTE atractive la Al Medica Berlin: Reduceri la pachetele complete de optică şi laborator
Economic

bani-leiPotrivit unui act normativ publicat în Monitorul Oficial, începând din 2013 impozitele şi taxele locale au fost majorate Din acest an plătim impozite mai mari pentru terenuri, case sau maşini, dar şi pentru eliberarea şi preschimbarea actelor de identitate sau pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor.  

Read more: Din 2013 impozite duble pentru anumite categorii de maşini
Economic

faliment firmeÎn luna octombrie, Ministerul Finanţelor a publicat un proiect de hotărâre privind actualizarea taxelor şi impozitelor locale cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluând în mare parte prevederile unui proiect de ordonanţă publicat de minister în luna martie, dar care nu a ajuns să fie aprobat în Guvern, informează realitatea.net.

Read more: Taxe mai mari cu 16% şi salarii BLOCATE în 2013
Joomla SEF URLs by Artio