Economic

Economic

Black-FridayO serie de magazine şi-au anunţat participarea la marele eveniment de vânzări anunţat la scară mondială. În România o serie de retaileri cunoscuţi au anunţat reduceri importante la produsele comercializate. Mai jos, ai lista completă a acestora.

eMag
Evomag
Flanco
Altex
Laptop Garage
Clickshop
Quickmobile.ro
Marketonline.ro
IQBox
Azerty
ShopU
Cel.ro
Oktal.ro
Domo
PC Garage
PCFun
Koyos.ro
sigmanet.ro
F64
Elefant.ro
Maguay.ro
3e.ro
Elanko.ro
Mediagalaxy.ro
Dcsh.ro
Okazii.ro
biletoo.ro
Cit.ro
Metro
Falcon
PCMadd
libris.ro
3pitici.ro
ringstarclub
photosetup.ro
zorilestore.ro
watchshop
itarena.ro
dasha.ro
glittio.ro

Economic

ueNormund Popens, Director Adjunct, DG Regio:

„Fondurile structurale au reprezentat o fereastră de oportunitate pentru crearea de locuri de muncă şi creştere economică şi totuşi România a ratat-o. Sper că aţi învăţat lecţiile necesare [..]"

 

Read more: STUDIU / Institutul pentru Politici Publice: Problemele sistemice ale eşecului managementului...
Economic

faliment firmeFirmele nou înfiinţate continuă să prezinte cel mai mare grad de risc pentru bănci, mai ales în condiţiile în care statisticile neoficiale arată că jumătate din firmele înfiinţate dispar în mai puţin de un an. Deşi nu este optimistă, situaţia nu este mai gravă în România decât în alte ţări.

Read more: Una din două firme nou înfiinţate nu prinde aniversarea de un an
Economic

 

liviu-lucaUn nume greu apare în scandalul negocierilor dintre şeful Hidroelectrica Remus Borza şi angajaţii companiei pentru diminuarea fondului de salarii.

Deşi sunt reprezentanţi de Hidrosind, sindicatul salariaţilor Hidroelectrica, angajaţii l-au chemat să-i sprijine pe Liviu Luca, şeful sindicatului Petrom şi al sindicatului Angajaţilor din Energie petrol şi Gaze, cu care poartă acum Borza negocierile. Administratorul Hidroelectrica a apreciat negocierile cu Luca drept „fructuoase” şi l-a caracterizat pe acesta drept „un om echilibrat şi raţional care a înţeles că trebuie strânsă cureaua la Hidroelectrica”.

CITEŞTE MAI MULT pe economica.net

 

Economic

Mugur-IsarescuTrecerea la moneda euro în anul 2015 "nu mai intră în discuţie", dar încercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv menţinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exerciţiu de disciplină, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, citat de New York Times. Integral, pe mediafax.ro

Economic

patronatul societatilor constructii ploiestiJoi, 18 octombrie 2012, a avut loc, la Ploieşti, o nouă conferinţă a Patronatului Societăţilor din Construcţii. Evenimentul desfăşurat la Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a atras un număr important de reprezentanţi ai mediului de afaceri prahovean.

Read more: Conferinţa Patronatului Societăţilor din Construcţii la Ploieşti / Parteneriatul public-privat şi...
Economic

businessLidl angajează şapte persoane pentru postul de şef adjunct de magazin în oraşele Sibiu, Avrig, Reghin, Bucureşti, Tulcea, Petroşani şi Timişoara. Candidatul ideal trebuie să fie amabil, rezistenţă la stres, aptitudini de organizare, dorinţa de a se implica în ceea ce face şi preluarea responsabilităţii, capacitate de a se impune. Dacă vrei să-ţi depui CV-ul, click aici.

Read more: Lidl, Carrefour, Kaufland şi Real fac angajări în toată ţara
Joomla SEF URLs by Artio