Economic

Economic

Programul de internship al Rompetrol, lansat pe platformele Petromidia și Vega în urmă cu 19 ani, a ajuns la o nouă ediție după ce, până acum, a pregătit peste 1.500 de absolvenți de liceu și facultate, din care mai bine de jumătate au ajuns să aibă o carieră în companie, în diferite sectoare de activitate.

Read more: Rompetrol a lansat o nouă ediție a programului de internship, dedicat celor care își doresc o...
Economic

Știați că...

  • rinichii elimină toxinele și excesul de apă din țesuturi, fiind asemenea unor filtre foarte performante.
  • de asemenea, rinichii ajută la controlul tensiunii arteriale și la menținerea oaselor sănătoase.
Read more: AS-RENALFORT, suplimentul alimentar Carpatica Plant Extract care ajută la buna funcționare a...
Economic

Din 10 procese, inițiate cu scopul de a anula tot atâtea autorizații de funcționare pe care Ministerul Sănătății le emisese pentru niște farmacii din București, Brașov, Constanța, Câmpulungul Moldovenesc, Făgăraș și Predeal, cinci au fost câștigate de MS, iar cinci pierdute. RISE PROJECT dezvăluie strategia folosită în instanță, la Brașov, totul pentru ca o astfel de unitate să fie ținută deschisă.

Read more: Investigație RISE PROJECT despre cum au fost "lipite" trei blocuri pentru ca o farmacie a lanțului...
Economic

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, a anunțat lansarea unui nou serviciu dedicat persoanelor fizice. De acum, clienții au posibilitatea de a retrage numerar cu comision 0% din orice stație proprie Rompetrol. Serviciul “CashBack” (eliberare de numerar la comerciant) este disponibil la orice oră.

Read more: Rompetrol lansează serviciul Cashback. Clienții pot retrage numerar, fără comision, de la stațiile...
Economic

Echipa AFI Ploiești pune pe primul loc sănătatea clienților și a angajaților din centrul comercial, implementând un set complex de măsuri pentru ca orice sesiune de shopping să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

Read more: Totul e bine când ne revedem cu bine! #AFIInSiguranta. AFI Ploiești își așteaptă din nou clienții...
Economic

Retailerii sunt neumulțumiți de faptul că trebuie să achite chirii proprietarilor complexurilor comerciale, pentru cele trei luni în care magazinele au fost închise, și amenință cu boicotarea redeschiderii mall-urilor, protestul urmând să fie prelungit pe o perioadă nedeterminată.

Read more: Mall-urile se redeschid din 15 iunie, dar multe dintre magazinele din incinta acestora ar putea...
Economic

Banca Mondială vorbește despre "cea mai profundă" recesiune de la al Doilea Război Mondial. Numărul de state ale căror economii vor avea de suferit în acest an prefigurează cea mai gravă criză economică din ultimii 150 de ani, potrivit instituţiei. Numărul persoanelor ameninţate de sărăcie extremă, în acest context, se ridică la 70, până la 100 de milioane, conform Băncii Mondiale, citată de Agerpres. stimarea emisă luni subliniază că pandemia de COVID-19 a avut un impact "rapid şi masiv", în ciuda măsurilor de asistenţă financiară fără precedent, potrivit AFP şi Reuters.

Joomla SEF URLs by Artio