Economic

Economic

Grupul KMG International și-a activat, la începutul martie, planul de gestionare a situațiilor de criză, dupa ce a implementat încă de la începutul lunii februarie o serie de măsuri preventive, pe fondul extinderii noului virus COVID-19 la nivel mondial, informează KMG International într-un comunicat remis presei.

Read more: KMG International, grupul care deține Rompetrol, a implementat o serie de măsuri preventive pentru...
Economic

Reprezentanții Ploiești Shopping City modifică, de luni, programul mall-ului. Galeria comercială și restaurantele vor mai fi deschise doar opt ore pe zi. Măsura a fost luată în contextul epidemiei de coronavirus.

Read more: Ploiești Shopping City reduce programul începând de luni, pe fondul epidemiei de coronavirus
Economic

Mall-urile AFI Ploiești și AFI Cotroceni vor funcționa doar opt ore pe zi, în următoarea perioadă, potrivit unui comunicat de presă transmis în cursul zilei de vineri. Acest lucru nu va fi valabil și în cazul hipermaketurilor din incintă, care vor respecta programul obișnuit.

Read more: AFI anunță reducerea programului pentru mall-urile din Ploiești și Cotroceni
Economic

Rosal Grup și PayPoint România au anunțat încheierea unui parteneriat pentru reducerea timpului de plată al facturilor pentru toți beneficiarii serviciilor oferite de compania de salubritate.

Read more: Facturile Rosal pot fi plătite, de acum, în orice magazin partener PayPoint România
Economic

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) a demarat, în această săptămână, campania de depunerea cererilor unice de plată pentru anul 2020. Termenul limită este 15 mai 2020.

Read more: APIA a demarat campania de depunere a cererilor unice de plată pentru 2020. Unde pot fi...
Economic

Cel mai recent raport de țară dat publicității de Comisia Europeană include prognoze sumbre pentru prahoveni. Județul va fi lovit în plin în perioada tranziției energetice și un număr mare de angajați va rămâne fără locuri de muncă.

Read more: Comisia Europeană prognozează că Prahova se va confrunta cu pierderi masive de locuri de muncă
Joomla SEF URLs by Artio