Economic

Economic

leonardoLeonardo caută persoane care să ocupe funcţia de şef de magazin pentru următoarele oraşe: Bucureşti, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Bistriţa, Deva, Hunedoara, Tîrgu-Mureş, Sibiu, Timişoara, Baia-Mare, Caransebeş, Bacău, Suceava, Ploieşti, Galaţi, Botoşani, Petroşani, Bârlad, Fălticeni, Paşcani, Piatra-Neamţ, Arad, Reşiţa.

Read more: Leonardo face angajări în toată ţara
Economic

benzinaPreţul ţiţeiului Brent a crescut pentru mai multe zle consecutiv, iar acest lucru a avut efecte imediate şi la staţiile de benzină din România. Ieri, OMV Petrom a scumpit benzina cu 6 bani pe litru, după ce săptămâna trecută asistasem la o majorare asemănătoare.

Astfel, sortimentul Extra 99 a ajuns să coste 6,51 de bani, iar analiştii nu se feresc să rostească suma de 7 lei pentru un litru de benzină.

Economic

bere-si-tigariMinisterul de Finanţe vrea să scumpească bere şi ţigările începând de la 1 aprilie. Acciza pentru mia de ţigări va ajunge la 81,78 de euro, în creştere cu 3,3%. Majorarea va duce la o scumpire cu 15-20 de bani a pachetului de ţigări. Producătorii sunt consternaţi susţinând că măsura nu face decât să mărească profiturile contrabandiştilor.

Read more: Berea şi ţigările se vor scumpi de la 1 aprilie
Economic

al medica berlin 1Al Medica Berlin aduce pe piaţa ploieşteană, în acest an, oferte avantajoase la numeroase servicii medicale. Reducerile substanţiale la pachetele de optică medicală şi laborator, dar şi facilităţile unice la stomatologie au fost făcute pentru ca toate categoriile de pacienţi să aibă acces la servicii de calitate.

Read more: OFERTE atractive la Al Medica Berlin: Reduceri la pachetele complete de optică şi laborator
Joomla SEF URLs by Artio