Economic

Economic

bani-leiPotrivit unui act normativ publicat în Monitorul Oficial, începând din 2013 impozitele şi taxele locale au fost majorate Din acest an plătim impozite mai mari pentru terenuri, case sau maşini, dar şi pentru eliberarea şi preschimbarea actelor de identitate sau pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor.  

Read more: Din 2013 impozite duble pentru anumite categorii de maşini
Economic

faliment firmeÎn luna octombrie, Ministerul Finanţelor a publicat un proiect de hotărâre privind actualizarea taxelor şi impozitelor locale cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluând în mare parte prevederile unui proiect de ordonanţă publicat de minister în luna martie, dar care nu a ajuns să fie aprobat în Guvern, informează realitatea.net.

Read more: Taxe mai mari cu 16% şi salarii BLOCATE în 2013
Economic

Black-FridayO serie de magazine şi-au anunţat participarea la marele eveniment de vânzări anunţat la scară mondială. În România o serie de retaileri cunoscuţi au anunţat reduceri importante la produsele comercializate. Mai jos, ai lista completă a acestora.

eMag
Evomag
Flanco
Altex
Laptop Garage
Clickshop
Quickmobile.ro
Marketonline.ro
IQBox
Azerty
ShopU
Cel.ro
Oktal.ro
Domo
PC Garage
PCFun
Koyos.ro
sigmanet.ro
F64
Elefant.ro
Maguay.ro
3e.ro
Elanko.ro
Mediagalaxy.ro
Dcsh.ro
Okazii.ro
biletoo.ro
Cit.ro
Metro
Falcon
PCMadd
libris.ro
3pitici.ro
ringstarclub
photosetup.ro
zorilestore.ro
watchshop
itarena.ro
dasha.ro
glittio.ro

Economic

ueNormund Popens, Director Adjunct, DG Regio:

„Fondurile structurale au reprezentat o fereastră de oportunitate pentru crearea de locuri de muncă şi creştere economică şi totuşi România a ratat-o. Sper că aţi învăţat lecţiile necesare [..]"

 

Read more: STUDIU / Institutul pentru Politici Publice: Problemele sistemice ale eşecului managementului...
Joomla SEF URLs by Artio