Economic

Economic

denumiri-benzinaÎn noaptea de miercuri spre joi OMV Petrom a scumpit benzina şi motorina cu câte cu 9 bani pe litru, astfel că benzina standard 95 costă acum 6,15 lei pe litru. Petrom scumpise benzina în urmă cu mai puţin de o săptămână tot cu 9 bani pe litru.
Economic

sebastian-ghitaSebastian Ghiţă renunță la afacerile cu care a făcut avere și se pregăteşte de noi proiecte. După ce a vândut acțiunile la eMAG, a renunțat acum și la Flanco și Network One Distribution, numele sub care este cunoscută acum Asesoft, firma cu care Ghiță a făcut carieră, notează ziuaveche.ro. Surse din mediul economic spun că Sebastian Ghiță să se îndrepte acum către telecomunicații, notează sursa citată.
Economic

benzinaPetrom a scumpit astăzi benzinele  şi motorinele cu 9 bani pe litru. Precedenta majorare a avut loc pe 17 iulie când compania a scumpit benzinele cu 9 bani pe litru, iar motorinele cu opt bani pe litru.

Compania petrolieră nu anunţă modificările de preţ şi nici nu anunţă preţul de referinţă al carburanţilor, punând în schimb la dispoziţia consumatorilor un servicu online, pe site-ul companiei, cu preţurile de la fiecare staţie de distribuţie.
Economic

euroBanca Naţională a României (BNR) a afişat astăzi un curs de referinţă de 4,5142 lei/euro şi 3,6480 lei/dolar.
Cursul a urcat pe piaţa interbancară la 4,5225 lei/euro cu puţin înainte de ora 13. Cursul a urcat la 4,5050 lei/euro în prima oră a şedinţei interbancare şi a atins un nou maxim istoric, ca urmare a aversiunii la risc a jucătorilor în aşteptarea votului din Parlament pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.
Economic

primo_minutoOROLOGERIA PRIMO MINUTO a inaugurat în Ploieşti, pe strada Elena Doamna, nr. 44, noul showroom de prezentare şi vânzare a produselor sale.

Orologeria reprezintă o activitate inedită atât pentru piaţa de profil din Prahova, cât şi pentru cea naţională. La Ploieşti, în oraşul Muzeului Ceasurilor, există, începând de astăzi, un concept-store unic în România axat pe o nişă comercială dedicată cunoscătorilor: orologii şi mobilier exclusivist – produse realizate de maeştri europeni, la cel mai înalt standard calitativ.
Read more: OROLOGERIA PRIMO MINUTO – Casa ceasurilor cu stil s-a deschis OFICIAL / Vezi imagini de la...
Economic

ploiesti_industrial_parcConducerea Ploieşti Industrial Parc laudă, prin intermediul unui comunicat de presă, demersurile Prefecturii Prahova prin care se doreşte anularea hotărârii de dublare a impozitării pe teren din zona Parcului Industrial Ploieşti, hotărâre adoptată de fostul executiv al Primăriei Ploieşti condus, la acea dată, de Andrei Volosevici. Prin vocea directorului instituţiei, Fabioara Ionescu (foto 2), PIP apreciază că hotărârea fostului executiv al primăriei Ploieşti a fost injustă, atât din perspectiva nelegalităţii sale, cât şi prin efectul descurajant pentru investitorii din parc şi alţi potenţiali investitori care ar dori, în continuare, să investească în această zonă. Iată comunicatul instituţiei:

Read more: Fabioara Ionescu, directorul Parcului Industrial Ploieşti: „Salutăm demersurile Prefecturii pentru...
Economic

Deschidere_oficiala_-_Zilele_Sigurantei_Rutiere_MichelinMichelin îşi continuă angajamentul pentru securitate rutieră şi dă startul evenimentului „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin" la Floreşti. Prima zi din cadrul „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin" s-a încheiat la Floreşti pe 15 mai şi a reunit mai mulţi specialişti în siguranţă rutieră precum şi spaţii dedicate educaţiei rutiere. Evenimentul continuă şi pe 16 mai, la uzina Michelin Floreşti Anvelope din Strada Uzinei, Nr. 1, până la ora 16:00, iar începând de joi, caravana siguranţei rutiere se va muta la Bucureşti.

Read more: Michelin dă startul evenimentului „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin" la Floreşti
Economic

calcul_economicTeoretic, o economie intră în recesiune dacă înregistrează scăderi în şase luni consecutive. Ceea ce s-a şi întâmplat. Potrivit datelor INS, în primul trimestru din 2012, economia a coborât în termeni reali cu 0,1%, după ce în trimestrul IV al anului trecut a avut un minus de 0,2%. Vestea bună, dacă o putem numi aşa, este că raportat la acelaşi trimestru din 2011, România a înregistrat o creştere economică de 0,8%.

Integral, pe realitatea.net
Economic

euroClienţii Millennium Bank care doresc să economisească pe termen lung pot beneficia acum de noul depozit „12 luni câştigătoare", care oferă plata lunară a dobânzii. Câştigurile din dobândă sunt transferate automat de către bancă în contul curent indicat de către client. Depozitul este disponibil în lei, cu o maturitate de 12 luni şi poate fi constituit cu o sumă minimă de 1.000 de lei.

Read more: Millennium Bank: Depozit cu plata lunară a dobânzii
Joomla SEF URLs by Artio