Economic

Economic

pontaDupă negocierile cu reprezentanţii FMI, cu discuţii ţinute la secret chiar cu ajutorul serviciilor speciale, liderii actualei puteri fac un bilanţ pozitiv al negocierilor: cota unică rămâne 16 la sută, salariul minim va creşte până la 900 de lei, pensiile vor fi majorate cu 3,76%, iar CAS are toate şansele să scadă cu cinci puncte procentuale în 2014. "O performanţă guvernamentală", a comentat Crin Antonescu, la finalul negocierilor. O performanţă dacă ar fi să privim partea plină a paharului, pentru că măsurile fiscale negociate cu FMI pentru a compensa neîncasările la buget, îi vor afecta indirect pe români , reflectându-se în scumpirea vieţii de zi cu zi.

Read more: Acordul cu FMI / Varianta guvernamentală: "Un succes". Varianta noastră: "Supra-impozitarea...
Economic

Interviu angajareÎn mod legitim, angajatorul încearcă să afle la interviu cât mai multe informaţii despre persoana care îi solicită o slujbă în cadrul companiei sale. Totuşi, experţii în resurse umane spun că o parte dintre întrebările adresate în cadrul unui interviu pentru obţinerea unui job nu sunt tocmai în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Read more: INTERVIU DE ANGAJARE: Ce nu are voie să te întrebe recrutorul la interviu
Economic

faliment firmePersoanele cu venituri mici pot deveni foarte uşor supraîndatorate atunci când solicită un credit la bancă. Băncile au finanţat, în anii anteriori, într-o măsură însemnată, acest segment de clientelă, iar multe dintre aceste persoane au ajuns, acum, în situaţia de a nu-şi mai putea plăti ratele.

Read more: Câştigi puţin şi ai credite? Vezi câţi români sunt SUPRAÎNDATORAŢI
Joomla SEF URLs by Artio