Economic

Economic

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează o nouă ediție a programul "Litoralul pentru toţi". În acest an, între 1 și 30 septembrie, turiștii pot beneficia de cazare în stațiunile de la mare plătind între 50 și 140 de lei pe zi, în funcție de clasificarea unității alese.

Read more: La 1 septembrie începe o nouă ediție a programului "Litoralul pentru toți". 49 de hoteluri reduc...
Economic

Ministerul Finanţelor Publice propune o modificare radicală a cunoscutului program "Prima casă", care ar urma să se transforme în "O familie, o casă" şi, cumva previzibil, să capete o nuanţă socială. Modificările propuse vor ajuta familiile cu venituri mici şi cu mai mulţi copii, dar vor exclude din calcul potenţialii beneficiari cu venituri mai mari, probabil iniţiatorii considerând că aceştia s-ar putea încadra şi la un credit ipotecar. Proiectul vine la circ 10 ani de la lansarea "Prima casă" şi, coincidenţă sau nu, cu doar câteva luni înainte de alegerile prezidenţiale.

Read more: Programul "Prima casă" se schimbă complet şi va avea o componentă socială
Economic

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat că intenţionează ca Direcţia Generală a Vămilor să iasă din subordinea Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi să ajungă direct sub autoritatea ministerului pe care el îl conduce.

Read more: Eugen Teodorovici vrea să scoată Vama din subordinea ANAF şi s-o aducă la Ministerul Finanţelor
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a continuat și în prima jumătate a acestui an să își majoreze rezultatele operaționale, pe fondul investițiilor strategice realizate în ultimii ani. Astfel, volumul total de materii prime procesate la nivelul rafinăriei Petromidia a depășit în perioada ianuarie - iunie pragul de 3,1 milioane de tone, anunţă compania într-un comunicat de presă transmis miercuri.

Read more: Rompetrol Rafinare a atins un volum record de țiței procesat, după investiţii substanţiale în...
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, anunță finalizarea cu succes a unei noi etape din programul de transformare digitală a rafinăriei Petromidia Năvodari: modernizarea instalațiilor de “In-Line Blending/Amestec în Linie” a carburanților.

Read more: Instalații modernizate și procese digitalizate, la Rompetrol Rafinare. Investiția se ridică la...
Economic

KMG International a anunțat lansarea noii ediții a programului de Internship „Pregătit pentru Carieră”. Timp de două luni, cei 88 de tineri din toată țara vor participa la programul menit să-i ajute să-și dezvolte competențele profesionale.

Read more: KMG International a lansat a XIX-a ediție a programului de Internship
Economic

Batalele de la Rafinăria Vega, în care vreme de aproape un secol au fost depozitate gudroane acide și reziduuri petroliere colectate în proporţie covârşitoare în perioada anterioară privatizării, sunt în plin proces de ecologizare, în cadrul unui proiect complex care are ca termen de finalizare anul 2022 și presupune investiții de câteva zeci de milioane de dolari.

Read more: Ecologizarea batalelor istorice de la Vega, unul dintre cele mai ample proiecte de mediu realizate...
Economic

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, anunță o investiție majoră în perioada următoare, în modernizarea centralei termice a rafinăriei Vega din Ploiești, intervențiile propunându-și creșterea eficienței energetice, dar și să contribuie la continua reducere a impactului activităților sale asupra mediului înconjurător.

Read more: Rompetrol Rafinare investește aproape 2 milioane de dolari pentru modernizarea centralei termice...
Joomla SEF URLs by Artio