Economic

Economic

parc mihai viteazu aliansoPWP - Allianso Business Park, cel mai mare parc industrial și de business din sud-estul Europei, a încheiat un parteneriat cu Primăria municipiului Ploiești pentru reamenajarea și modernizarea locului de joacă pentru copii din parcul Mihai Viteazul, situat pe Bulevardul Republicii. Municipalitatea a anunțat cu mai multe luni în urmă demararea unei acțiuni de reabilitare a locurilor de joacă situate în parcurile ploieștene, multe dintre acestea aflându-se într-un grad avansat de degradare. Unul dintre locurile de joacă care a fost închis pentru că punea în pericol integritatea fizică a copiilor este și parcul ce urmează să fie reabilitat cu sprijinul Grupului Alinso, dezvoltatorul PWP-Ploiesti West Park.

Read more: Sponsorizare. Allianso Business Park va reabilita locul de joacă din Parcul Mihai Viteazul
Economic

litoralul pentru totiDe duminică, 2 septembrie, românii pot beneficia, pe litoral, de sejururi cu până la 70% mai ieftine decât în sezon. Peste 50 de unități de cazare s-au înscris la ediția de toamnă a programului "Litoralul pentru toți" 2018, care pune la bătaie pachete la prețuri cuprinse între 159 și 605 lei/persoană.

Read more: LITORALUL pentru TOȚI: Sejururi cu cel mult 600/lei/persoană, pe litoral, începând din 2...
Economic

monitorul preturilorAplicația "Monitorul prețurilor", lansată acum doi ani, ca proiect-pilot, pentru București și Ilfov, va suferi modificări substanțiale, a anunțat Consiliul Concurenței. Gama de alimente inclusă va fi extinsă, iar în aplicație vor putea fi comparate și prețurile la carburanți. De asemenea, aplicația va fi lansată la nivel național.

Read more: Aplicația "Monitorul prețurilor", extinsă la nivel național. Programul va include prețurile pentru...
Economic

ploiesti west park sky viewPiaţa locală a spaţiilor industriale şi logistice a depăşit pragul de 3 milioane de metri pătrați, ajungȃnd la jumătatea anului 2018 la 3,12 milioane, potrivit raportului Romania Industrial & Logistics Market S1 2018, realizat de Cushman & Wakefield Echinox. Aproape 90% din stocul actual este concentrat ȋn Bucureşti şi alte cinci oraşe – Timişoara, Cluj, Ploieşti, Braşov şi Piteşti.

Potrivit studiului citat, piaţa industrială şi logistică din Romȃnia a avut un ȋnceput de an destul de precaut, avand ȋn vedere ca doar puţin peste 100,000 de metri pătraţi au fost livraţi. Pentru a doua jumătate a anului, aproximativ 450,000 de metri pătraţi sunt aşteptaţi a fi finalizaţi, mai mult de jumătate din proiectele planificate sau aflate ȋn construcţie fiind localizate ȋn Bucureşti (54%).

 

Read more: Studiu național: Stocul spaţiilor logistice şi industriale a depăşit 3 milioane de metri pătraţi....
Economic

hale centrale ploiestiS.C. „Hale si Piețe” S.A., societatea care administrează piețele publice din municipiul Ploiești, scoate la licitație, săptămâna viitoaree, în vederea închirierii, 19 spații aflate în incinta Halelor Centrale.

Read more: Hale și Piețe organizează, pe 22 august, licitație pentru închirierea a aproape 20 de spații din...
Economic

alinso ploiesti west park mentenantaCel mai mare parc privat de business din sud-estul Europei se situează la marginea municipiului Ploiești, pe teritoriul administrativ al comunei Ariceștii-Rahtivani. Construit de la zero într-o zonă care, cu numai zece ani în urmă, era doar un câmp părăsit, Ploiesti West Park a devenit un centru economic important unde se întâlnesc 60 de companii multinaționale care oferă mii de locuri de muncă într-un mediu de performanță și siguranță la standarde internaționale. Pe lângă cifrele economice uluitoare, parcul industrial și de business reprezintă, pentru angajații săi, certitudinea că și în România există locuri de muncă de calitate, unde respectul față de angajat și grija pentru securitatea în muncă reprezintă priorități de grad zero, nu doar simple cifre bifate pe un formular standard de securitate în muncă.

Read more: Și în România există joburi „ca afară”. Ploiesti West Park - quality jobs, quality services