Economic

Economic

itm prahovaConducerea Inspecției Muncii a anunțat că angajatorii care nu au actualizat, în REVISAL, informațiile conform legislației privind salarizarea, modificate la începutul acestui an, riscă amenzi cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei.

Read more: Amenzi de până la 8.000 de lei în cazul angajatorilor care nu au făcut modificările salariale în...
Economic

tichete vacantaTichetele de vacanță cumpărate de pe site-urile de anunțuri nu pot fi folosite de altcineva decât de titular, i-a avertizat ministrul Turismului pe cei care poate luau în calcul să facă, astfel, o mică economie în bugetul de vacanță. De asemenea, vânzătorii riscă amenzi uriaşe, la fel și operatorii economici care încalcă legea și primesc astfel de vouchere, de la persoane care nu ar fi trebuit să le dețină.

Read more: Avertisment oficial privind țeapa momentului, cu tichetele de vacanță
Economic

cci phAmbasadorul Japoniei la Bucureşti, Kisaburo Ishii, urmează să participle vineri, la Ploieşti, la o întrunire cu reprezentanţii administraţiei judeţene şi cei ai mediului de afaceri. Discuţiile sunt găzduite de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, for care a mai organizat, în ultimele luni, o serie de întruniri similare cu reprezentanţii unor state dezvoltate din Uniunea Europeană şi nu numai (foto).

Read more: Vizită în Prahova a ambasadorului Japoniei, pentru discuţii privind relaţiile economice
Economic

Black FridayConsiliul Concurenței a anunțat încheierea anchetei sectoriale privind comerțul electronic, iar concluziile ar trebui să-i pună pe gânduri pe toți cei care și-au închipuit, vreodată, că fac o super-afacere profitând de campaniile promoționale.

Read more: Black Friday sau... marea păcăleală. Cum sunt amăgiți românii, în timpul campaniilor de reduceri
Economic

declaratie unicaMinisterul Finanțelor Publice a anunțat că oferă consultanță pentru contribuabili, în vederea completării și/sau depunerii și transmiterii declarației unice, implementată din acest an și care înlocuieşte mai multe formulate depuse, până acum, de diverse categorii de persoane.

Read more: Ministerul Finanțelor Publice va asigura asistență pentru contribuabili, în vederea completării și...
Economic

leuna 1Ploiești West Park, zona industrială privată care cuprinde 50 de multinaționale la câțiva kilometri de Ploiești, este doar o parte a poveștii de succes care marchează istoria grupului belgian de investiții Domo. 

Read more: Rețeta succesului. Cum dezvolți performanță în două țări post-comuniste. Conexiunea dintre Leuna...