Economic

Economic

100-dolari-bancnotaDe astăzi, americanii vor putea folosi la cumpărături o noua bancnotă de 100 de dolari, cea mai răspândită din lume. Aceasta are mai multe elemente de siguranţă şi este mai greu de contrafăcut. Este pentru prima oară în ultimele cinci decenii când celebrul bilet de bancă capătă un nou design.

Read more: SUA: Noua bancnotă de 100 de dolari este pusă în circulaţie astăzi
Economic

euroEconomia României va înregistra, anul viitor, o creştere de 2,2%, iar avansul PIB nu va depăşi 3% decât în 2017, potrivit reprezentanţilor Fondului Monetar Internaţional (FMI). Totuşi, tensiunile politice ar putea afecta încrederea investitorilor, ceea ce ar duce la o traiectorie mai modestă a creşterii economice.

Read more: AVERTISMENT FMI: Tensiunile politice din România ar putea afecta eforturile economice de până acum
Economic

festivalul vinului valea calugareascaAflată în România cu ocazia seminarului româno-polonez cu tema „Impactul procesului de regionalizare-descentralizare asupra absorbţiei fondurilor europene", desfăşurat în perioada 27 - 28 septembrie 2013, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, ministrul ministrul dezvoltării regionale din Polonia, Elzbieta Bienkowska a fost invitată şi la „Festivalul Vinului" din comuna Valea Călugărească.

Read more: PRAHOVA: Ministrul dezvoltării regionale din Polonia vine la „Festivalul Vinului” Valea Călugărească
Joomla SEF URLs by Artio