Economic

Economic

salariuVeniturile bugetarilor vor fi afectate de noua lege a Salarizării. Prin noile prevederi, cuantumul sporurilor, primelor, compensaţiilor şi indemnizaţiilor va fi stabilit astfel încât, împreună cu salariile de bază, să nu depăşească creşterile salariale prevăzute pentru fiecare an în parte prin legile anuale speciale.

Read more: LEGEA SALARIZĂRII: Sporurile bugetarilor nu trebuie să depăşească creşterile salariale pentru anul...
Economic

bani leiÎn Monitorul Oficial de marţi 11 iunie 2013, a fost publicat un ordin ANAF privind noul formular al declaraţiei 221 "Declaraţie privind venitul din activităţi agricole impuse pe norme de venit". Noul termen de depunere al declaraţiei pentru persoanele la care se aplică prevederea este data de 25 iunie 2013.

Read more: MONITORUL OFICIAL: A fost publicat Ordinul ANAF privind venitul din activităţi agricole impuse pe...
Economic

constantin bratu berarii romanieiAsociaţia Berarii României a prezentat, astăzi, la Ploieşti, în cadrul unei conferinţe de presă, situaţia pieţei de profil din ţară, atrăgând atenţia, în acelaşi timp, asupra influenţei directe pe care orice decizie economică a Guvernului o va avea asupra acestui sector economic.

Read more: Asociaţia Berarilor din România: „Măsurile care au fost luate la începutul acestui an este posibil...
Economic

googleÎncepând din această lună, Romtelecom iniţiază un parteneriat strategic cu Google pentru a ajuta companiile şi antreprenorii să-şi dezvolte afacerile prin creşterea vizibilităţii online a acestora. Astfel, Romtelecom Business Solutions îşi extinde aria de expertiză, devenind un consultant în publicitate, mai ales pentru clienţii companii de dimensiuni mici și medii.

Read more: Romtelecom, parteneriat strategic cu Google / Vezi cât te costă promovarea firmei tale prin AdWords
Joomla SEF URLs by Artio