Economic

Economic

constantin bratu berarii romanieiAsociaţia Berarii României a prezentat, astăzi, la Ploieşti, în cadrul unei conferinţe de presă, situaţia pieţei de profil din ţară, atrăgând atenţia, în acelaşi timp, asupra influenţei directe pe care orice decizie economică a Guvernului o va avea asupra acestui sector economic.

Read more: Asociaţia Berarilor din România: „Măsurile care au fost luate la începutul acestui an este posibil...
Economic

googleÎncepând din această lună, Romtelecom iniţiază un parteneriat strategic cu Google pentru a ajuta companiile şi antreprenorii să-şi dezvolte afacerile prin creşterea vizibilităţii online a acestora. Astfel, Romtelecom Business Solutions îşi extinde aria de expertiză, devenind un consultant în publicitate, mai ales pentru clienţii companii de dimensiuni mici și medii.

Read more: Romtelecom, parteneriat strategic cu Google / Vezi cât te costă promovarea firmei tale prin AdWords
Economic

PayPointPayPoint, principalul operator de plăţi în numerar şi online din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, raportează pentru România rezultate pozitive pentru anul financiar 2012-2013. Astfel, compania a înregistrat în decursul acestui an un volum de peste 25 de milioane tranzacţii plăţi facturi, în creştere cu 35% comparativ cu anul precedent.

Read more: Peste 25 de milioane tranzacţii prin PayPoint în ultimul an / Rezultate pentru anul financiar 2012...
Economic

ploiesti industrial parcS.C. Ploieşti Industrial Parc S.A. a găzduit, miercuri, întâlnirea de lucru a Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile "AE3R Ploieşti Prahova" cu partenerii externi ai Proiectului Dezvoltare regională durabila (Regions4GreenGrowth), un proiect european amplu, susţinut de 15 parteneri, care se desfăşoară pe parcursul a 36 de luni.

Read more: Evaluare energetică / Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile – întâlnire de...
Economic

carduri bancareCardul de credit se poate transforma într-un împrumut foarte scump dacă nu cunoşti modul în care funcţionează. O disciplină financiară minimă te poate ajuta să scapi de împrumuturi fără dobândă sau cel puţin cu o dobândă minimă. Iată cum poţi rambursa sumele împrumutate în modul cel mai eficient pentru tine.

Read more: CARDUL DE CREDIT: Ponturi pentru rambursare fără costuri suplimentare
Economic

vacaMinistrul Agriculturii, Daniel Constantin, a comentat, pentru Mediafax, situaţia în care se află consumatorii din România, tentaţi să cumpere alimente din import mult mai ieftine decât cele româneşti. Fermele nostre sunt prea mici pentru a le permite producătorilor vânzarea la preţuri reduse.

Read more: AGRICULTURĂ: Motivul pentru care plătim mai mult pentru alimentele româneşti decât pentru cele din...
Joomla SEF URLs by Artio