Economic

Economic

somajPotrivit ANOFM (Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă) rata şomajului în luna iunie a fost de 4,96 la sută, cu 0,07 puncte procentuale mai mică decât cea din luna mai, fiind înregistraţi 438.110 şomeri, cu 5.875 mai puţini.
Rata şomajului înregistrat în luna iunie, de 4,96%, a fost mai mare cu 0,38 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă a anului 2012.

Read more: ANOFM: Numărul şomerilor a scăzut. Vezi care sunt judeţele cu cei mai mulţi şomeri
Economic

salariuVeniturile bugetarilor vor fi afectate de noua lege a Salarizării. Prin noile prevederi, cuantumul sporurilor, primelor, compensaţiilor şi indemnizaţiilor va fi stabilit astfel încât, împreună cu salariile de bază, să nu depăşească creşterile salariale prevăzute pentru fiecare an în parte prin legile anuale speciale.

Read more: LEGEA SALARIZĂRII: Sporurile bugetarilor nu trebuie să depăşească creşterile salariale pentru anul...
Economic

bani leiÎn Monitorul Oficial de marţi 11 iunie 2013, a fost publicat un ordin ANAF privind noul formular al declaraţiei 221 "Declaraţie privind venitul din activităţi agricole impuse pe norme de venit". Noul termen de depunere al declaraţiei pentru persoanele la care se aplică prevederea este data de 25 iunie 2013.

Read more: MONITORUL OFICIAL: A fost publicat Ordinul ANAF privind venitul din activităţi agricole impuse pe...
Joomla SEF URLs by Artio