Economic

Economic

PayPointPayPoint, principalul operator de plăţi în numerar şi online din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, raportează pentru România rezultate pozitive pentru anul financiar 2012-2013. Astfel, compania a înregistrat în decursul acestui an un volum de peste 25 de milioane tranzacţii plăţi facturi, în creştere cu 35% comparativ cu anul precedent.

Read more: Peste 25 de milioane tranzacţii prin PayPoint în ultimul an / Rezultate pentru anul financiar 2012...
Economic

ploiesti industrial parcS.C. Ploieşti Industrial Parc S.A. a găzduit, miercuri, întâlnirea de lucru a Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile "AE3R Ploieşti Prahova" cu partenerii externi ai Proiectului Dezvoltare regională durabila (Regions4GreenGrowth), un proiect european amplu, susţinut de 15 parteneri, care se desfăşoară pe parcursul a 36 de luni.

Read more: Evaluare energetică / Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile – întâlnire de...
Economic

carduri bancareCardul de credit se poate transforma într-un împrumut foarte scump dacă nu cunoşti modul în care funcţionează. O disciplină financiară minimă te poate ajuta să scapi de împrumuturi fără dobândă sau cel puţin cu o dobândă minimă. Iată cum poţi rambursa sumele împrumutate în modul cel mai eficient pentru tine.

Read more: CARDUL DE CREDIT: Ponturi pentru rambursare fără costuri suplimentare
Economic

vacaMinistrul Agriculturii, Daniel Constantin, a comentat, pentru Mediafax, situaţia în care se află consumatorii din România, tentaţi să cumpere alimente din import mult mai ieftine decât cele româneşti. Fermele nostre sunt prea mici pentru a le permite producătorilor vânzarea la preţuri reduse.

Read more: AGRICULTURĂ: Motivul pentru care plătim mai mult pentru alimentele româneşti decât pentru cele din...
Economic

supermarketO propunere de Regulament al Parlamentului European şi al Consiliului European privind siguranţa produselor de consum devine act normativ în România. Producătorii şi importatorii vor fi nevoiţi să menţioneze în mod explicit, pe ambalaje, ţara de origine a respectivului produs.

Read more: ETICHETARE: Pe ambalaje nu va mai scrie „made in UE”, ci ţara de provenienţă a produselor
Economic

ministerul-economiei-siglaMinisterul Economiei a organizat o primă întâlnire a Comisiei Consultative de elaborare a Documentului de Politică Industrială. Din această Comisie fac parte, pentru moment, manageri și proprietari de mari companii românești și multinaționale, bancheri, reprezentanți ai mediului academic, consultanți financiari, avocați și jurnaliști. "Vom elabora o hartă economică si o hartă a parcurilor industriale, instrumente care vor ajuta investitorii locali si străini", a spus ministrul economiei, Varujan Vosganian.

Read more: Ministerul Economiei - dezbatere pentru elaborarea Strategiei de reindustrializare a României
Economic

proleasing bmw mini 2PROLEASING MOTORS, cel mai performant dealer Ford din România, a inaugurat joi, 28 martie 2013, un showroom dedicat segmentului auto premium. Locaţia în care s-au investit peste 2,5 milioane de euro găzduieşte noile mărci intrate în protofoliul Proleasing Motors Ploieşti – BMW şi MINI. Proiectul este realizat după standardele BMW, beneficiind, atât arhitectonic cât şi din perspectiva calităţii serviciilor oferite, de consultanţă permanentă a reprezentanţilor mărcii bavareze.

Read more: BMW şi MINI "atacă" Ploieştiul / Showroom de 2,5 milioane euro inaugurat de PROLEASING / GALERIE...
Joomla SEF URLs by Artio