Economic

Economic

anunt antetS.C. DELTAROM DISTRIBUTION S.R.L., societate cu o bogata experienta in domeniul productiei si distributiei de produse parafarmaceutice, are in implementare Proiectul „Creșterea competitivității societății DELTAROM DISTRIBUTION S.R.L. prin achiziționarea de echipamente pentru fabricarea produselor farmaceutice din tifon”, finanţat din cadrul REGIO - POR, Axa prioritară 4 “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, Domeniul major de intervenție 4.3 “Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

Una dintre activitatile acestui proiect vizeaza angajarea, pentru fabrica societatii din Orasul Urlati, jud. Prahova, situata la adresa Orzoaia de Jos, nr. 60, unui numar de 7 persoane pentru urmatoarele posturi, care vor asigura exploatarea si intretinerea echipamentelor si utilajelor achizitionate:

 

1. 4 (patru) persoane pentru postul de operator utilaje pentru fabricarea si ambalarea fesilor si compreselor din tifon (2 persoane la linia de pansamente; 2 persoane la linia de bandaje).

Cerinte minime: Nu se solicita

 

2. 1 (una) persoana pentru postul de sofer distribuitor

Cerinte minime: Carnet de conducere tip B

 

3. 2 (doua) persoane pentru postul de agent vanzari/distribuitor

Cerinte minime: Carnet de conducere tip B

 

Persoanele interesate pot depune CV la fax nr: 0244 271668, la sediul Punctului de lucru al societatii, situat pe str. Orzoaia de Jos nr. 60, cod 106300, oras Urlati, jud Prahova sau la adresa de e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., persoana de contact: Manager proiect – Petre Claudiu Gabriel.

Selectia angajatilor se va face pe baza de interviu, care va fi organizat la sediul Punctului de lucru al societatii (str. Orzoaia de Jos nr. 60, cod 106300, oras Urlati, jud Prahova).

In procesul de selectie si angajare se va respecta principiul egalitatii de sanse, astfel incat toate persoanele care se vor prezenta la interviu, indiferent de religie, sex, etnie, statut social vor fi tratate nediferentiat si in mod egal!

anunt jos

 

Economic

calcul economicÎntr-un comunicat al Ministerului de Finanțe se arată că, pentru orice achizitii de bunuri și servicii, TVA poate fi dedusă de beneficiar pe baza de bonuri fiscale emise în conformitate cu prevederile OUG nr. 28/1999, a căror valoare individuală, inclusiv TVA, nu este mai mare de 100 euro, dacă furnizorul/prestatorul a menționat pe bonul fiscal cu ajutorul aparatului de marcat electronic fiscal codul de înregistrare în scopuri de TVA al beneficiarului.

Read more: FINANȚE: TVA dedus în limita a 100 de euro
Economic

ploiesti industrial parcUn proiect de lege privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale, ce a fost iniţiat de 32 de senatori PSD, prevede că administratorul parcului beneficiază de drept de scutiri pentru mai multe tipuri de taxe şi pentru impozite pe teren sau pe clădirile care fac parte din acest parc industrial.

Read more: PROIECT DE LEGE: Parcurile industriale ar putea beneficia de scutiri de taxe și impozite
Economic

carduri bancareDin cele peste 13,7 milioane de carduri bancare valide aflate în buzunarele clienţilor români, peste 2,6 milioane nu sunt active, conform datelor BNR. Cifra este în creştere faţă de anul anterior, indicând că tot mai mulţi români nu îşi închid cardurile când nu le mai utilizează.

Read more: Băncile profită de ignoranţa clienţilor: Bani cheltuiţi degeaba pe comisioanele cardurilor...
Economic

anunt 1ANUNŢ ANGAJĂRI

      Grupul de Actiune Locala (GAL) „Valea Cricovului" este o organizaţie nonguvernamentală, cu sediul în Oraşul Urlaţi, str. 23 August, nr. 9, judetul Prahova, ce activează în domeniul dezvoltării rurale, în conformitate cu Obiectivul Strategic General al axei IV LEADER din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Read more: Asociatia Grupul de Acţiune Locală (GAL) „Valea Cricovului" scoate la concurs patru posturi
Economic

muncitori-strainatateÎn timp ce, în cea mai mare parte a Marii Britanii, se încearcă descurajarea imigranţilor din România şi Bulgaria, guvernul scoţian afirmă că va primi afluxul de imigranţi români şi bulgari de anul viitor, când restricţiile impuse lucrătorilor din aceste ţări vor fi ridicate de pe piaţa muncii.

Read more: Scoţia vrea români: Se caută cele mai bune talente internaţionale în universităţi şi pe piaţa de...
Economic

masiniUn proiect de Ordonanță de Urgență publicat vineri pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne conţine modificări făcute de autoritățile române la problema miilor de vehicule care circulă în România, sunt deținute de cetățeni români, dar sunt înmatriculate în alte state, în special, Bulgaria.

Read more: PROIECT ANTIEUROPEAN / Vor dispărea maşinile înmatriculate în Bulgaria
Joomla SEF URLs by Artio