În perioada  01 martie – 22 aprilie 2019, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată, la nivel național, au fost depuse un număr de 586.801 cereri, pentru o suprafaţă de 3.575.320 hectare. La nivelul județului Prahova, au fost depuse un număr de 7.355 cereri, pentru o suprafață de 51.948 hectare.

Depunerea Cererilor Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019 se va încheia la data de 15 mai 2019, în conformitate cu prevederile OMADR nr. 69/ 2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA, au reamintit reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Prahova.

Fermierii sunt așteptați să se prezinte la Centrul Județean APIA Prahova sau la Centrele locale APIA Prahova la data și ora la care sunt PROGRAMAȚI pentru a se putea utiliza eficient timpul rezervat pentru primirea Cererilor.

Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe pagina de început a site-ul APIA: www.apia.org.ro, la link-ul: http://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare/materiale-de-informare-anul-2019 .

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Joomla SEF URLs by Artio