Asociația "Prahova în Acțiune" lansează proiecte într-un nou domeniu de interes pentru publicul larg. Pe 25 mai, invitați și membrii ai organizației au participat la conferința "Let's Grow Together" ("Să creștem împreună"), axate pe analiză și dezbatere asupra sectorului economic regional.

 

Participanții au discutat, cu prilejul reuniunii, cu privire la găsirea oportunităților de dezvoltare economică și de promovare a comunităților locale prahovene, având ca scop creșterea nivelului de trai prin investiții cu capital străin, dar și prin internaționalizarea firmelor românești. Organizatorii evenimentului, avocatul Răzvan Stănciulescu și Alexandru Ștefan, antreprenor local, le-au oferit celor prezenți informații de larg interes venite din partea lui Liviu Buzilă, atașat comercial la Ambasada Irlandei și Director al departamentului de comerț și investiții din cadrul UK Trade&Investment. Membrii comunității prahovene au beneficiat, astfel, de o platformă de dezvoltare antreprenorială și de conexiune directă cu investitorii irlandezi și britanici.

La întâlnire au mai luat cuvântul Florin Duma - președinte al Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova, Aurel Rogozea - manager Ipsar S.A., gazdă a evenimentului, Mircea Matei - speaker de formare profesională și manager Faxmedia Consulting, Ion Cosmin - manager Delanoi Fruct Services S.R.L., Cristina Milițoiu - manager Grădina de Lavandă, conferențiarul universitar Mihai Apostolache și Iuliu Andrei Dan - consilier local în comuna Brazi.

Întâlnirea, derulată la Vălenii de Munte, s-a vrut a fi, totodată, și un eveniment-pilot. "Prahova în Acțiune" își propune să aducă sub aceeași umbrelă investitorii străini și întreprinzătorii locali care au nevoie de suport, astfel încât potențialul de business să fie materializat și concretizat la nivelul fiecărei comunități locale prahovene.

(Foto: Eduard Andrei Irimia)

Joomla SEF URLs by Artio