Dezvoltatorul imobiliar Alinso Group, deținut de unul dintre cei mai bogați belgieni, a decis să intre pe sectorul de birouri din București, prin achiziția unor clădiri deja existente sau dezvoltarea unora noi, după ce s-a extins pe acest segment imobiliar și în Belgia, la finalul anului trecut. Investitorul, proprietar al celui mai mare parc industrial din România, negociază și achiziția unor terenuri pentru noi parcuri industriale.

ivan lokere general„După dezvoltarea industrială fantastică și experiența avută cu Ploiesti West Park, este natural să ne extindem prezența în România și, în acest context, urmăm nevoile piețelor. Dată fiind dezvoltarea rapidă a sectorului de servicii din România, este logic să avem în plan și dezvoltări de birouri“, a declarat, pentru profit.ro, Ivan Lokere, CEO Alinso Group.

Compania ar fi analizat deja și câteva oportunități de achiziție a unor clădiri de birouri funcționale din București

La sfârșitul anului trecut, Alinso a cumpărat complexul de birouri Axxes Business Park din Gent, marcând intrarea companiei specializate pe dezvoltarea de spații industrial-logistice și pe acest sector imobiliar.

În acest moment, Alinso este în negocieri și pentru achiziția unor terenuri în mai multe localități din România, în principal în zona Bucureștiului și în Cluj, pentru dezvoltarea unor parcuri industriale după modelul de la Ploiești. Loturile au câteva hectare și oferă posibilitatea de extindere.

Citiți mai mult pe profit.ro.

Joomla SEF URLs by Artio