Societatea ploiesteana Coral Impex SRL o invinge pe Firea la CNSC. Primarul Capitalei anulase licitatia, dupa ce oferta tehnico-financiara propusa de Coral a fost cea mai buna

Written by Administrator Category: Economic Created: Monday, 22 May 2017 23:40

coralIn urma unei contestatii depusa de operatorul CORAL IMPEX S.R.L. impotriva deciziei Primariei Municipiului Bucuresti de anulare a licitatiei avand ca obiect contractul "Servicii Publice de salubrizare-activitati de deratizare si combatere tantari in Municipiul Bucuresti", Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) da dreptate S.C. CORAL IMPEX S.R.L. si obliga Primaria Municipiului Bucuresti sa reanalizeze si sa reevalueze oferta depusa de S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

 

In cuprinsul deciziei sale, CNSC precizeaza ca oferta depusa de S.C. CORAL IMPEX S.R.L. "demonstreaza, conform documentelor intocmite pe parcursul procesului de evaluare, ca indeplineste toate conditiile impuse in caietul de sarcini, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere financiar, aceasta situandu-se sub valoarea estimate a contractului de achizitie publica".
Prin urmare, in opinia Consiliului decizia Primariei Municipiului Bucuresti de anulare a procedurii de atribuire este abuziva, se afirma intr-un comunicat al societatii ploiestene.

 

Procedura de de "licitatie deschisa" in vederea atribuirii contractului, avand ca obiect "Servicii Publice de salubrizare-activitati de deratizare si combatere tantari in Municipiul Bucuresti" a fost initiata de Primaria Municipiului Bucuresti inca din luna aprilie 2016, contractul de atribuire nefiind semnat nici in prezent, duopa ce primaria Bucuresti a tergiversat semnarea documentelor si, intr-un final, a anulat procedura de atribuire, dupa ce oferta Coral a fost data ca si castigatoare.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.