#tehnologie. Noul telefon mobil Google Pixel 2 ar putea să renunțe la mufa jack pentru USB-C

Written by Administrator Category: Economic Created: Tuesday, 07 March 2017 17:00

google pixel 2Noul telefon mobil Google Pixel 2 ar putea să renunțe la mufa de jack, aparent în favoarea unui port USB Type-C care va putea fi utilizat atât pentru încărcarea și transferul de date, cât și pentru audio, scrie Android Central.

O astfel de mișcare din partea companiei s-ar putea să nu fie tocmai bine primită de fanii telefoanelor cu Android care de abia așteaptă să se folosească de accesoriile pe care le dețin deja și care necesită un port de 3,5 mm la smartphone-ul care va fi lansat spre finalul anului 2017. De asemenea, decizia nu pare a fi tocmai înțeleaptă mai ales pentru că ea a fost criticată aproape de fiecare dată când a apărut un dispozitiv care nu dispunea de acest port.

Cu toate acestea, există numeroase argumente care atestă utilitatea portului USB-C, iar majoritatea menționează deschiderea unor drumuri pentru inovație. Astfel, se menționează faptul că există câteva părți bune incontestabile, precum un suport digital mai bun, un consum mai redus al bateriei. Însă nu știm în ce măsură utilizatorii ar fi pregătiți pentru o astfel de modificare, mai ales pentru că majoritatea dețin deja accesorii care, pentru a fi folosite, au nevoie de mufa de 3,5 mm.

Sursa: playtech.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.