Monden

Monden

dolores cranberries34Dolores O'Riordan, solista grupului irlandez The Cranberries, a murit în luna ianuarie a acestui an înecată în cadă pe fondul consumului excesiv de alcool, potrivit unui raport al legiştilor citat de BBC și News.ro. Cântăreaţa, care avea 46 de ani, a fost găsită scufundată în cada din baia camerei ei de hotel din Londra. Moartea sa a fost „un accident”, a spus medicul legist.

Read more: Legiştii au anunţat cauza morţii solistei trupei The Cranberries
Monden

timesnewromanConsiliul pentru Combaterea Discriminării a sancționat publicația Timesnewroman.ro, pentru articolul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’. Într-un comunicat remis HotNews.ro, CNCD anunță că a amendat cu 5.000 de lei societatea care administrează publicația, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul șef și tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.

Read more: Redacţia Times New Roman, sancţionată după un pamflet despre iubita lui Dragnea şi dată în...
Monden

artmaniaCei mai importanți reprezentanți ai industriei europene de spectacol, oameni de afaceri, directorii celor mai mari festivaluri, organizatori de spectacole cu mari trupe și soliști precum Rolling Stones sau Robbie Williams, specialiști internaționali în securitate, avocați și experți în sistemul internațional de taxe sunt așteptați la lansarea proiectului "Sibiu – Festival City", un program derulat în perioada 27-29 iulie, inițiat de ARTmania.

Read more: Greii industriei muzicale europene lansează Programul Sibiu-Festival City
Monden

SHOW-GROTESC-720x437Probabil toți știu seria inepuizabilă de emisiuni TV WowBiz și Un Show Păcătos. Cineva însă s-a săturat până peste cap de acestea și a redactat o scrisoare deschisă către CNA (Consiliu National al Audiovizualului). Scrisoarea a devenit în scurt timp virală pe rețelele de socializare.

Textul integral - expunere.com