Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Dramă pentru discomani: Un club de fiţe îşi închide porţile

Category: Monden Created: Tuesday, 27 May 2014 10:40

discoVeste devastatoare pentru tinerii prahoveni. Club SKY Păuleşti, cel mai cunoscut club din Prahova, dar nu numai, având în vedere că foarte mulţi bucureşteni frecventează această locaţie, se va închide, informează phon.ro.

Potrivit sursei citate decizia vine o dată cu finalizarea unei importante investiţii în complexul SKY Păuleşti, respectiv un hotel de lux care era aproape gata şi care va determina şi o schimbare a destinaţiei spaţiului în care funcţionează clubul.

Se mai vorbeşte, de asemenea, despre faptul că actualul club se va transforma jumătate într-un pub, iar jumătate într-o sală de forţă şi fitness.

Club SKY Păuleşti a fost deschis în 2011, are o suprafaţă de 1.000 mp şi este decorat cu cele mai modern instalaţii de lumini şi lasere. De-a lungul timpului, în Club Sky au concertat cei mai importanţi artişti români, dar şi ATB sau Mohombi.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.