Monden

Monden

maria dinulescuActrița Maria Dinulescu a lăsat România pentru SUA și s-a stabilit la Los Angeles. Cu numeroase sacrificii și muncă pe măsură, Maria Dinulescu a câştigat recent premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul „The LA Indie Film". Totuși, tânăra actriță nu și-a găsit, încă, jumătatea.

Read more: Maria Dinulescu: „Este destul de greu să întâlneşti pe cineva care să îți înțeleagă cultura și...
Monden

stephen hawkingAceastă afirmaţie aparţine astrofizicianului britanic Stephen Hawking, şi a fost făcută weekendul trecut, într-o emisiune de televiziune dedicată Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). Stephen Hawking a declarat că, peste 50 de ani, oamenii vor trăi pe Lună şi se vor afla în drum spre Marte, considerând că acest secol va fi "cu adevărat o epocă a spaţiului".

Read more: "Peste 50 de ani, vom trăi pe Lună şi vom fi în drum spre Marte"
Monden

filmavatarInspiraţi de tehnologia prezentată în filmul Avatar, medicii au reuşit să mişte mâna unei maimuţe paralizate, folosindu-se ce creierul unei alte maimuţe. Experimentul făcut de cercetătorii din California este inspirat de povestea filmului Avatar, în care un tânăr paralizat se poate mişca prin intermediul unui avatar, folosind un alt trup.

Read more: Realitatea bate ficţiunea: Tehnologia din filmul Avatar ar putea ajuta pacienţii paralizaţi
Joomla SEF URLs by Artio