Miercuri, 13 Decembrie 2017
 

Monden

"Peste 50 de ani, vom trăi pe Lună şi vom fi în drum spre Marte"

Written by Administrator9  |  Created on Monday, 17 March 2014 22:07  |  Category: Monden

stephen hawkingAceastă afirmaţie aparţine astrofizicianului britanic Stephen Hawking, şi a fost făcută weekendul trecut, într-o emisiune de televiziune dedicată Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). Stephen Hawking a declarat că, peste 50 de ani, oamenii vor trăi pe Lună şi se vor afla în drum spre Marte, considerând că acest secol va fi "cu adevărat o epocă a spaţiului".

radu musetescu si prietena lui din prahovaIndustria muzicală românească, în stare de şoc. Impresarul Radu Muşetescu a fost arestat joi dimineaţă, acuzat că ar fi violat două tinere. Una dintre fete era, de aproximativ o lună, iubita lui, din Prahova.

SFATURI ŞI REMEDII NATURISTE: Cum scapi de cearcăne?

Written by Administrator9  |  Created on Tuesday, 11 March 2014 01:13  |  Category: Monden

anticearcaneO privire proaspătă şi strălucitoare este un atu în orice situaţie. Aşadar, iată cum poţi masca urmele oboselii şi ce poţi face pentru a avea o piele mereu tânără.

Tipul care a livrat pizza la Oscaruri - bacşiş de 1.000 de dolari!

Written by Administrator9  |  Created on Thursday, 06 March 2014 07:45  |  Category: Monden

ellen-degeneres-pizza-guy-400x300Cel mai mare bacşis pentru livrarea de pizza la Oscaruri merge la... Edgar Martirosyan. Dincolo de suma frumuşică pe care a primit-o, bărbatul a fost văzut de milioane de oameni la televizor, alături de vedete internaţionale.

Realitatea bate ficţiunea: Tehnologia din filmul Avatar ar putea ajuta pacienţii paralizaţi

Written by Administrator9  |  Created on Tuesday, 25 February 2014 09:48  |  Category: Monden

filmavatarInspiraţi de tehnologia prezentată în filmul Avatar, medicii au reuşit să mişte mâna unei maimuţe paralizate, folosindu-se ce creierul unei alte maimuţe. Experimentul făcut de cercetătorii din California este inspirat de povestea filmului Avatar, în care un tânăr paralizat se poate mişca prin intermediul unui avatar, folosind un alt trup.

A murit SHIRLEY TEMPLE - fost copil minune al Hollywood-ului

Written by Administrator9  |  Created on Wednesday, 12 February 2014 18:01  |  Category: Monden

shirlez templeActriţa Shirley Temple, fostul copil-minune al Hollywood-ului, a murit la vârsta de 85 de ani, anunţă BBC. Shirley Temple a decedat la vârsta de 85 de ani, a anunţat familia, conform BBC. Aceasta şi-a dat ultima suflare în locuinţa ei din Woodside, California.

andra si vunkVideoclipurile „Va fi bine" (Andra) și „Așa, și!" (trupa Vunk) au fost interzise de la difuzare pe posturile de televiziune din România. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a luat această decizie joi, pentru că aceste clipuri ar conține plasare de produse fără a fi menționat acest lucru.

Alina Eremia şi Dorian Popa - cel mai fierbinte cuplu din "Pariu cu viaţa"

Written by Administrator9  |  Created on Saturday, 01 February 2014 01:57  |  Category: Monden

alina-eremia 01Ioana (Alina Eremia, 20 de ani) şi Andrei (Dorian Popa, 25 de ani), îşi continuă povestea de iubire în noul serial, nu fără probleme însă. Îi vom vedea pe cei doi tineri frumoşi şi sexy în scene intime, dar şi traversând momente dramatice.

radu zamfirDoctorul Radu Zamfir se află încă internat la Spitalul Fundeni, chiar într-o rezervă a secţiei în care lucrează, cea coordonată de Irinel Popescu, de transplant hepatic. Fizic se simte bine, dar rănile psihice se vor închide greu.

Kristen Stewart va avea rolul principal într-un remake al filmului "1984"

Written by Administrator9  |  Created on Friday, 17 January 2014 17:03  |  Category: Monden

Kristen-StewartActriţa americană Kristen Stewart, protagonista francizei "Amurg/ Twilight", va interpreta rolul principal în "Equals", un remake futurist şi romantic al filmului "1984" inspirat din romanul omonim scris de George Orwell.

top gear fara permiseDoi dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson şi Richard Hammond, au rămas fără permise de conducere timp de trei luni, în Franta, după ce au fost prinşi cu viteza mult peste limita legală, în timp ce filmau pentru un nou episod al emisiunii Top Gear.