Monden

Monden

mihai campineanu suie paparudeMichi, de la Şuie Paparude, a suferit un infarct, imediat după un concert susţinut la Timişoara, şi se află în comă la spital. El s-a plâns întâi de dureri puternice în piept, apoi s-a prăbuşit. Artistul de 40 de ani s-a lovit la faţă, în cădere.
"De vină sunt stresul şi oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte foarte obosit", a declarat colegul acestuia de la Şuie Paparude, Mihai Dobre, citat de agenţia Mediafax.
În acest moment, Mihai Câmpineanu este în stare stabilă.

Monden

par sanatosDacă eşti adepta unui mod de viaţă foarte sănătos, renunţă la şampoanele şi balsamurile achiziţionaţe din comerţ şi înlocuieşte-le cu unele preparate de tine. Sunt 100% naturale şi vei avea un par sănătos, lucios şi hidratat.
Prepară un şampon şi mască potrivite, în funcţie de culoarea părului, sau problemele părului sau scalpului.

Read more: STIL FEMININ: Şampon şi balsam... home made!!!
Monden

geo-saizescuGeo Saizescu, unul dintre cei mai importanţi regizori români de film, a murit, luni, la vârsta de 80 de ani. Potrivit mediafax.ro regizorul a murit la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti.

Read more: A MURIT GEO SAIZESCU
Monden

petrolul ibra fu el negro

"6 tineri ploieșteni și-au unit forțele pentru echipa lor de suflet, Petrolul Ploiești, astfel luând naștere piesa "Noi suntem Lupii". Ibra, Fu și Bogdan (El Negro) au compus melodia, susținuți de un instrumental produs de KenZo și chitaristul Cristi Chelsoi. Montajul video este realizat de către Adrian Ștefan, el culegând cele mai reprezentative imagini cu ultrașii petroliști", se anunţă pe pagina Youtube Ibra Oficial.

Read more: Super melodie - Ibra, Fu şi Bogdan Negroiu (El Negro): "Noi suntem lupii"
Monden

corneliu-porumboiuFilmul "Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism", de Corneliu Porumboiu, cu Bogdan Dumitrache, Diana Avrămuţ, Alexandru Papadopol şi Mihaela Sârbu în distribuţie, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 20 septembrie.

Read more: PREMIERĂ ÎN CINEMATOGRAFELE ROMÂNEŞTI: "Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism"
Joomla SEF URLs by Artio