Luni, 24 Aprilie 2017
 

Monden

jack nicholsonActorul Jack Nicholson a anunţat că se retrage din industria cinematografică din cauza unor probleme de sănătate.

STIL FEMININ: Pantofii – toamna 2013

Written by Administrator9  |  Created on Tuesday, 03 September 2013 15:37  |  Category: Monden

pantofi picioarePe lângă confort şi comoditate, o pereche de pantofi trebuie să respecte şi ultimele tendinţe ale sezonului. Pentru toamna anului 2013, designerii au realizat modele de încălţăminte spectaculoase, acordând atenţie detaliilor.

Jurnalistul şi scriitorul britanic David Frost a murit la 74 de ani

Written by Administrator9  |  Created on Sunday, 01 September 2013 18:25  |  Category: Monden

sir david frostSir David Frost, jurnalist, realizator de televiziune şi scriitor, celebru pentru interviurile sale cu personalităţi ale lumii politice, a murit sâmbătă, la vârsta de 74 de ani, în urma unui posibil infarct.

Super melodie - Ibra, Fu şi Bogdan Negroiu (El Negro): "Noi suntem lupii"

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 29 August 2013 14:37  |  Category: Monden

petrolul ibra fu el negro

"6 tineri ploieșteni și-au unit forțele pentru echipa lor de suflet, Petrolul Ploiești, astfel luând naștere piesa "Noi suntem Lupii". Ibra, Fu și Bogdan (El Negro) au compus melodia, susținuți de un instrumental produs de KenZo și chitaristul Cristi Chelsoi. Montajul video este realizat de către Adrian Ștefan, el culegând cele mai reprezentative imagini cu ultrașii petroliști", se anunţă pe pagina Youtube Ibra Oficial.

PREMIERĂ ÎN CINEMATOGRAFELE ROMÂNEŞTI: "Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism"

Written by Administrator9  |  Created on Monday, 26 August 2013 16:10  |  Category: Monden

corneliu-porumboiuFilmul "Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism", de Corneliu Porumboiu, cu Bogdan Dumitrache, Diana Avrămuţ, Alexandru Papadopol şi Mihaela Sârbu în distribuţie, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 20 septembrie.

A murit mama Monicăi Gabor

Written by Administrator9  |  Created on Thursday, 22 August 2013 16:53  |  Category: Monden

clipboard04-art-6Mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, a murit în peştera Polavragi. Femeia se afla în pelerinaj la mănăstirile din nordul judeţului Gorj, împreună cu alţi 17 turişti.

TOP FORBES: Cei mai bine plătiţi scriitori din lume

Written by Administrator9  |  Created on Wednesday, 14 August 2013 12:38  |  Category: Monden

50shades 2269620bE.L. James, autoarea romanelor din trilogia erotică "50 Shades of Grey", ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume, cu venituri de 95 de milioane de dolari.

DR. HOUSE: "Didn't It Rain"

Written by Administrator9  |  Created on Tuesday, 13 August 2013 15:10  |  Category: Monden

DR HOUSE Didn t It RainVedeta serialului de televiziune "Dr. House", Hugh Laurie, şi-a lansat cel de-al doilea album muzical din carieră, "Didn't It Rain".

tariceanuFostul premier s-a căsătorit, joi, cu Loredana Moise, artist plastic, la Casa de căsătorii a Sectorului 1. Ceremonia a fost restrânsă, la aceasta participând doar apropiaţii cuplului.
Tăriceanu a divorţat de cea de-a patra sa soţie în toamna anului 2011. Ioana Tăriceanu a revenit la numele Dinu, în timp ce două dintre fostele soţii i-au păstrat numele şi după divorţ.

sursa: mediafax

sursa foto: danbadea.net

fuste lungiFustele maxi din in, dantelă, bumbac sau materiale prețioase sunt în trend și în această vară. Dacă până acum te-ai ferit să porți o astfel de ținută, fie pentru că nu ți se potrivește, fie pentru ca nu știi cum să o asortezi sau să o porți, iată cateva sfaturi și recomandări, astfel încât alegând o fustă lungă să creezi tinuta perfectă pentru tine.

FOTO. Imagini de la cununia civilă a Robertei Anastase

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 29 June 2013 14:13  |  Category: Monden

roberta anastase cununie civila 4Vineri, 28 iunie 2013, Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, s-a cununat cu omul de afaceri Victor Farcă, la Ploieşti. Ofiţer de stare civilă a fost nimeni altul decât primarul municipiului Ploieşti, social-democratul Iulian Bădescu, fost senator PDL în mandatul 2008-2012.

La finalul ceremoniei, edilul i-a oferit deputatei un buchet de flori. Şefa PDL Prahova şi-a dorit o ceremonie simplă, la care să asiste apropiaţii şi familia. Presa, însă, a fost de altă părere, cununia civilă a liderului PDL Prahova fiind principalul eveniment mediatic al zilei de vineri 28 iunie 2013. Vezi GALERIA FOTO

roberta anastase cununie civila 1
roberta anastase cununie civila 2
roberta anastase cununie civila 3
roberta anastase cununie civila 5
roberta anastase cununie civila 11
 roberta anastase cununie civila 12
 roberta anastase cununie civila 13
 roberta anastase cununie civila 6
 roberta anastase cununie civila 7
 roberta anastase cununie civila 8
 roberta anastase cununie civila 9
 roberta anastase cununie civila 10
 roberta anastase cununie civila 14
 roberta anastase cununie civila 15
 roberta anastase cununie civila 16
 roberta anastase cununie civila 17
 roberta anastase cununie civila 18
 roberta anastase cununie civila 19
 roberta anastase cununie civila 20
 roberta anastase cununie civila 21
 roberta anastase cununie civila 22
 roberta anastase cununie civila 23