Luni, 24 Aprilie 2017
 

Monden

IRIS îşi pierde din nou SOLISTUL

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 26 June 2013 19:54  |  Category: Monden

iris seicarescuCântăreţul Rafael este noul solist al Iris, înlocuindu-l pe Toni Şeicărescu, după ce acesta a ales să se despartă amiabil de formaţie, a declarat pentru Mediafax agentul trupei, Dan Măciucă.

tony-soprano-james-gandolfiniJames Gandolfini, cunoscut pentru interpretarea carismaticului personaj Tony Soprano din serialul "The Sopranos", de la HBO, a murit, la vârsta de 51 de ani, în Italia.

dolce-gabbanaCelebrii designeri vestimentari Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au fost condamnaţi, de un tribunal din Milano, la un an şi opt luni de închisoare, cu executare, pentru evaziune fiscală.

rochii maxiRochia maxi reprezintă piesa vestimentară de bază în acest sezon. Versatilă şi practică, rochia maxi este o adevărată declaraţie de stil. În funcţie de imprimeu şi material, rochia maxi poate rezolva cu uşurinţă orice dilemă legată de alegerea vestimentară.

Lucian Bute se însoară săptămâna viitoare. Naş este Emanoil Savin, primarul Buşteniului

Written by Administrator  |  Created on Monday, 03 June 2013 11:42  |  Category: Monden

bute savinLucian Bute se va cununa civil săptămâna viitore la Buşteni, iar naş îi va fi edilul staţiunii, Emanoil Savin.

Lucian Bute şi viitoarea sa soţie, Elena, vor spune "DA" în faţa ofiţerului stării civile la Castelul Cantacuzino, urmând ca pe 15 iunie să se cunune religios la Galaţi.

Angelina-JolieAngelina Jolie a dezvăluit, într-un articol intitulat „Opţiunea mea medicală", publicat în New York Times, că a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni dezvoltarea unui cancer mamar. Actriţa americană a justificat această operaţie deoarece este purtătoare a unei gene „defectuoase" care îi creşte riscul de cancer ovarian şi de sân.

confectii denimDenimul nu este o noutate în lumea modei - este un material cu o istorie foarte veche - în secolul al XVIII-lea, sclavii din America purtau haine din denim pentru că erau rezistente la uzură și murdărie.

rochii tricotatePiesele vestimentare tricotate au fost intens promovate de marile case de modă în ultima vreme. Sunt ideale în zilele răcoroase şi pot fi extrem de chic dacă înveţi cum să le asortezi. De aceea rochia tricotată nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă. Iată cum ai putea să porţi o rochie tricotată.

jacheteSezonul acesta atât de capricios, este unul care se folosește de mai toate oportunitățile care apar, oferindu-vă viziunea unui mod mai nonconformist de a purta hainele.

genti transparentePrimăvara aceasta a adus cu ea un nou trend la capitolul genţi. După pantofii cu inserţii transparente din sezonul primăvară-vară 2012, s-a născut o nouă modă, aceea a genţilor transparente.