Miercuri, 17 Ianuarie 2018
 

Monden

tariceanuFostul premier s-a căsătorit, joi, cu Loredana Moise, artist plastic, la Casa de căsătorii a Sectorului 1. Ceremonia a fost restrânsă, la aceasta participând doar apropiaţii cuplului.
Tăriceanu a divorţat de cea de-a patra sa soţie în toamna anului 2011. Ioana Tăriceanu a revenit la numele Dinu, în timp ce două dintre fostele soţii i-au păstrat numele şi după divorţ.

sursa: mediafax

sursa foto: danbadea.net

fuste lungiFustele maxi din in, dantelă, bumbac sau materiale prețioase sunt în trend și în această vară. Dacă până acum te-ai ferit să porți o astfel de ținută, fie pentru că nu ți se potrivește, fie pentru ca nu știi cum să o asortezi sau să o porți, iată cateva sfaturi și recomandări, astfel încât alegând o fustă lungă să creezi tinuta perfectă pentru tine.

FOTO. Imagini de la cununia civilă a Robertei Anastase

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 29 June 2013 14:13  |  Category: Monden

roberta anastase cununie civila 4Vineri, 28 iunie 2013, Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, s-a cununat cu omul de afaceri Victor Farcă, la Ploieşti. Ofiţer de stare civilă a fost nimeni altul decât primarul municipiului Ploieşti, social-democratul Iulian Bădescu, fost senator PDL în mandatul 2008-2012.

La finalul ceremoniei, edilul i-a oferit deputatei un buchet de flori. Şefa PDL Prahova şi-a dorit o ceremonie simplă, la care să asiste apropiaţii şi familia. Presa, însă, a fost de altă părere, cununia civilă a liderului PDL Prahova fiind principalul eveniment mediatic al zilei de vineri 28 iunie 2013. Vezi GALERIA FOTO

roberta anastase cununie civila 1
roberta anastase cununie civila 2
roberta anastase cununie civila 3
roberta anastase cununie civila 5
roberta anastase cununie civila 11
 roberta anastase cununie civila 12
 roberta anastase cununie civila 13
 roberta anastase cununie civila 6
 roberta anastase cununie civila 7
 roberta anastase cununie civila 8
 roberta anastase cununie civila 9
 roberta anastase cununie civila 10
 roberta anastase cununie civila 14
 roberta anastase cununie civila 15
 roberta anastase cununie civila 16
 roberta anastase cununie civila 17
 roberta anastase cununie civila 18
 roberta anastase cununie civila 19
 roberta anastase cununie civila 20
 roberta anastase cununie civila 21
 roberta anastase cununie civila 22
 roberta anastase cununie civila 23

 

 

IRIS îşi pierde din nou SOLISTUL

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 26 June 2013 19:54  |  Category: Monden

iris seicarescuCântăreţul Rafael este noul solist al Iris, înlocuindu-l pe Toni Şeicărescu, după ce acesta a ales să se despartă amiabil de formaţie, a declarat pentru Mediafax agentul trupei, Dan Măciucă.

tony-soprano-james-gandolfiniJames Gandolfini, cunoscut pentru interpretarea carismaticului personaj Tony Soprano din serialul "The Sopranos", de la HBO, a murit, la vârsta de 51 de ani, în Italia.

dolce-gabbanaCelebrii designeri vestimentari Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au fost condamnaţi, de un tribunal din Milano, la un an şi opt luni de închisoare, cu executare, pentru evaziune fiscală.

rochii maxiRochia maxi reprezintă piesa vestimentară de bază în acest sezon. Versatilă şi practică, rochia maxi este o adevărată declaraţie de stil. În funcţie de imprimeu şi material, rochia maxi poate rezolva cu uşurinţă orice dilemă legată de alegerea vestimentară.

Lucian Bute se însoară săptămâna viitoare. Naş este Emanoil Savin, primarul Buşteniului

Written by Administrator  |  Created on Monday, 03 June 2013 11:42  |  Category: Monden

bute savinLucian Bute se va cununa civil săptămâna viitore la Buşteni, iar naş îi va fi edilul staţiunii, Emanoil Savin.

Lucian Bute şi viitoarea sa soţie, Elena, vor spune "DA" în faţa ofiţerului stării civile la Castelul Cantacuzino, urmând ca pe 15 iunie să se cunune religios la Galaţi.

Angelina-JolieAngelina Jolie a dezvăluit, într-un articol intitulat „Opţiunea mea medicală", publicat în New York Times, că a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni dezvoltarea unui cancer mamar. Actriţa americană a justificat această operaţie deoarece este purtătoare a unei gene „defectuoase" care îi creşte riscul de cancer ovarian şi de sân.

confectii denimDenimul nu este o noutate în lumea modei - este un material cu o istorie foarte veche - în secolul al XVIII-lea, sclavii din America purtau haine din denim pentru că erau rezistente la uzură și murdărie.