Monden

Monden

Angelina-JolieAngelina Jolie a dezvăluit, într-un articol intitulat „Opţiunea mea medicală", publicat în New York Times, că a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni dezvoltarea unui cancer mamar. Actriţa americană a justificat această operaţie deoarece este purtătoare a unei gene „defectuoase" care îi creşte riscul de cancer ovarian şi de sân.

Read more: ŞOCANT: Angelina Jolie a renunţat la ambii sâni. VEZI EXPLICAŢIA ŞTIINŢIFICĂ
Monden

confectii denimDenimul nu este o noutate în lumea modei - este un material cu o istorie foarte veche - în secolul al XVIII-lea, sclavii din America purtau haine din denim pentru că erau rezistente la uzură și murdărie.

Read more: STIL FEMININ: Denim
Monden

rochii tricotatePiesele vestimentare tricotate au fost intens promovate de marile case de modă în ultima vreme. Sunt ideale în zilele răcoroase şi pot fi extrem de chic dacă înveţi cum să le asortezi. De aceea rochia tricotată nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă. Iată cum ai putea să porţi o rochie tricotată.

Read more: STIL FEMININ: Rochia tricotată
Monden

accesorii par1Pentru că este primăvară, designerii au pus accent pe accesoriile de păr, completând astfel în mod inedit fiecare ţinută. De ce sunt atât de importante? Pentru că te salvează într-o zi în care părul tau nu e în cea mai bună formă sau, de urgenţă, trebuie să transformi o coafură simplă într-una glam. Accesoriile pentru păr devin un adevarat must-have în acest sezon.

Read more: STIL FEMININ: Accesorii de primăvară în funcţie de culoarea părului
Monden

stil feminin defecteUmeri prea înguști, șolduri prea late sau glezne prea groase... Avem defecte.
Fiecare dintre noi este nemulțumită de câte o parte a corpului. Unele dintre noi știu să-și mascheze aceste defecte cu ajutorul hainelor, alte nu.
Cu ajutorul unor mici trucuri, poți și tu să ascunzi acele părți ale corpului de care nu ești mulţumită.

Read more: STIL FEMININ: Maschează-ţi defectele cu ajutorul hainelor și accesoriilor
Joomla SEF URLs by Artio