Luni, 24 Aprilie 2017
 

Monden

premii radio romaniaCa la fiecare început de primăvară, Radio România a premiat, într-un spectacol de gală, cele mai importante performanţe muzicale înregistrate anul trecut. VEZI CINE SUNT CÂŞTIGĂTORII.

accesorii par1Pentru că este primăvară, designerii au pus accent pe accesoriile de păr, completând astfel în mod inedit fiecare ţinută. De ce sunt atât de importante? Pentru că te salvează într-o zi în care părul tau nu e în cea mai bună formă sau, de urgenţă, trebuie să transformi o coafură simplă într-una glam. Accesoriile pentru păr devin un adevarat must-have în acest sezon.

stil feminin defecteUmeri prea înguști, șolduri prea late sau glezne prea groase... Avem defecte.
Fiecare dintre noi este nemulțumită de câte o parte a corpului. Unele dintre noi știu să-și mascheze aceste defecte cu ajutorul hainelor, alte nu.
Cu ajutorul unor mici trucuri, poți și tu să ascunzi acele părți ale corpului de care nu ești mulţumită.

eurovision-2013Duminică, în cadrul celei de-a doua semifinale naţionale a Eurovision 2013, au fost alese ultimele şase piese care vor lupta, alături de celelalte şase piese, în marea finală naţională din 9 martie.

romanii-au-talentCifrele de audienţă înregistate de emisiunea “Românii au talent” au fost vineri, 22 februarie, şi mai mari decât cele atinse la prima ediţie din cel de-al 3-lea sezon.

stilmenforherStilul masculin a devenit o tendinţă care trebuie luată în considerare. Hainele feminine cu croială masculină sunt piese de rezistenţă în colecţiile oricărui designer.

Untitled-1Vrei să fii mereu în tendinţe şi să ai o apariţie inedită de fiecare dată? Află ce bijuterii se poartă pentru a fi cu un pas înaintea celorlalţi!

Tendinţele bijuteriilor includ: colierele statement, cerceii cu şurub şi cerceii lungi până la umăr, pietre semipreţioase precum opalul, labradoritul, turmalina şi cuarţul brut, bijuteriile din argint, bijuterii cu perle mari.

bafta1Ben Affleck a câştigat cu filmul "Argo" cele mai importante categorii la gala BAFTA 2013, în timp ce producţia "Mizerabilii" se poate lăuda cu cele mai multe premii obţinute, chiar dacă la categorii considerate mai puţin importante.
Iată lista completă a câştigătorilor BAFTA:

atragereDacă te gândeşti din ce în ce mia mult cum să atragi un bărbat în viaţa ta, poate ar trebui să ţii cont de gesturile care l-ar putea alunga definitiv. Iată câteva dintre situaţiile pe care ar trebui să le eviţi, pentru că dacă poţi atrage orice bărbat cu aspectul fizic, să nu crezi că îl poţi păstra lângă tine, indiferent de cum te atractie, respingere, ce nu ii placeporţi.

stil culoriSă recunoaștem: asortarea e complicată. Să încercăm să simplificăm lucrurile urmărind sugestiile stiliştilor.

ace de cravataParticipi la un eveniment important? Ce te faci cu cravata care se zbate în bătaia vântului? Există două soluții: închei nasturii sacoului, sau porți un ac de cravată.