Miercuri, 17 Ianuarie 2018
 

Monden

rochii tricotatePiesele vestimentare tricotate au fost intens promovate de marile case de modă în ultima vreme. Sunt ideale în zilele răcoroase şi pot fi extrem de chic dacă înveţi cum să le asortezi. De aceea rochia tricotată nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă. Iată cum ai putea să porţi o rochie tricotată.

jacheteSezonul acesta atât de capricios, este unul care se folosește de mai toate oportunitățile care apar, oferindu-vă viziunea unui mod mai nonconformist de a purta hainele.

genti transparentePrimăvara aceasta a adus cu ea un nou trend la capitolul genţi. După pantofii cu inserţii transparente din sezonul primăvară-vară 2012, s-a născut o nouă modă, aceea a genţilor transparente.

premii radio romaniaCa la fiecare început de primăvară, Radio România a premiat, într-un spectacol de gală, cele mai importante performanţe muzicale înregistrate anul trecut. VEZI CINE SUNT CÂŞTIGĂTORII.

accesorii par1Pentru că este primăvară, designerii au pus accent pe accesoriile de păr, completând astfel în mod inedit fiecare ţinută. De ce sunt atât de importante? Pentru că te salvează într-o zi în care părul tau nu e în cea mai bună formă sau, de urgenţă, trebuie să transformi o coafură simplă într-una glam. Accesoriile pentru păr devin un adevarat must-have în acest sezon.

stil feminin defecteUmeri prea înguști, șolduri prea late sau glezne prea groase... Avem defecte.
Fiecare dintre noi este nemulțumită de câte o parte a corpului. Unele dintre noi știu să-și mascheze aceste defecte cu ajutorul hainelor, alte nu.
Cu ajutorul unor mici trucuri, poți și tu să ascunzi acele părți ale corpului de care nu ești mulţumită.

eurovision-2013Duminică, în cadrul celei de-a doua semifinale naţionale a Eurovision 2013, au fost alese ultimele şase piese care vor lupta, alături de celelalte şase piese, în marea finală naţională din 9 martie.

romanii-au-talentCifrele de audienţă înregistate de emisiunea “Românii au talent” au fost vineri, 22 februarie, şi mai mari decât cele atinse la prima ediţie din cel de-al 3-lea sezon.

stilmenforherStilul masculin a devenit o tendinţă care trebuie luată în considerare. Hainele feminine cu croială masculină sunt piese de rezistenţă în colecţiile oricărui designer.

Untitled-1Vrei să fii mereu în tendinţe şi să ai o apariţie inedită de fiecare dată? Află ce bijuterii se poartă pentru a fi cu un pas înaintea celorlalţi!

Tendinţele bijuteriilor includ: colierele statement, cerceii cu şurub şi cerceii lungi până la umăr, pietre semipreţioase precum opalul, labradoritul, turmalina şi cuarţul brut, bijuteriile din argint, bijuterii cu perle mari.

bafta1Ben Affleck a câştigat cu filmul "Argo" cele mai importante categorii la gala BAFTA 2013, în timp ce producţia "Mizerabilii" se poate lăuda cu cele mai multe premii obţinute, chiar dacă la categorii considerate mai puţin importante.
Iată lista completă a câştigătorilor BAFTA: