Monden

Monden

Untitled-1Vrei să fii mereu în tendinţe şi să ai o apariţie inedită de fiecare dată? Află ce bijuterii se poartă pentru a fi cu un pas înaintea celorlalţi!

Tendinţele bijuteriilor includ: colierele statement, cerceii cu şurub şi cerceii lungi până la umăr, pietre semipreţioase precum opalul, labradoritul, turmalina şi cuarţul brut, bijuteriile din argint, bijuterii cu perle mari.

Read more: Stil feminin: Bijuteriile anului 2013
Monden

atragereDacă te gândeşti din ce în ce mia mult cum să atragi un bărbat în viaţa ta, poate ar trebui să ţii cont de gesturile care l-ar putea alunga definitiv. Iată câteva dintre situaţiile pe care ar trebui să le eviţi, pentru că dacă poţi atrage orice bărbat cu aspectul fizic, să nu crezi că îl poţi păstra lângă tine, indiferent de cum te atractie, respingere, ce nu ii placeporţi.

Read more: El şi ea: Cum "reuşeşti" să pui pe fugă orice bărbat
Monden

romanii-au-talentAl treilea sezon al show-ului Românii au talent începe vineri, 15 februarie, la Pro TV, de la ora 20.30. Concurenţii celui de al treilea sezon au fost aleşi din orașele Craiova, Cluj, Oradea, Timișoara, Iași și București.

Monden

catel 1Te enervezi dimineaţa când observi fire din blana patrupedului plutind în ceaşca cu cafea? Sau te resemnezi gândindu-te că părul de câine agăţat pe haine ar putea deveni un accesoriu la modă?
Ei bine sunt persoane care ar putea să îţi spună că trebuia să te gândeşti de două ori atunci când ţi-ai ales câinele, pentru că ar fi trebuit să alegi un câine care „nu năpârleşte".
În plus, sunt multe persoane care sunt alergice la părul de câine, caz în care combinaţia „iubitor de animale" + „câine în casă" poate fi catastrofală.
Vestea bună: există anumite rase de câini care nu năpârlesc sau năpârlesc foarte puţin şi sunt consideraţi a fi hipoalergenici. Asta înseamnăcă nu produc alergeni prin pielea moartă sau prin mătreaţă.
Faptul că spui despre un câine că „nu năpârleşte" nu înseamnă că nu îi cade părul deloc. Orice câine pierde puţin păr, am putea spune la fel ca şi oamenii. Diferenţa constă în faptul că unii câini pierd mai puţin păr iar alţii foarte puţin.

Read more: Utile: Ce ştim despre câinii care nu năpârlesc
Joomla SEF URLs by Artio